asesino_x Posted January 20, 2018 Posted January 20, 2018 Witam czy jest możliwość blokowania paczki i xvm-a przez antywirus lub zaporę? w folderze niby paczka jest zainstalowana ale w grze już jest nie aktywna całkowicie. Po wyrzuceniu antywirusa i wyłączeniu zapory dalej paczka nie współpracuje z grą ,dokana mam,najnowszy acrobat i netframework Może to win 10 tak pierd... Quote
Administrator Aslain Posted January 20, 2018 Administrator Posted January 20, 2018 Dokan nie jest wymagany juz chyba od 5 lat, mozesz go wywalic. Pokaz mi logi, moze znajde tam powodw. Quote
asesino_x Posted January 20, 2018 Author Posted January 20, 2018 _Aslains_Installer.log nie wiem czy to to folder_res_mods.txt _Aslains_Installer_CompList.log Quote
Administrator Aslain Posted January 20, 2018 Administrator Posted January 20, 2018 Informacje masz w podpisie mojego posta, jak wygenerowac logi Quote
Administrator Aslain Posted January 20, 2018 Administrator Posted January 20, 2018 Poszukaj jeszcze pliku xvm.log, nie zalaczylo go w zipie, python tez niestety wyzerowany. Wyglada ze logi zalaczyles od razu po instalacji, bez grania/logowania sie do gry. Jak mozesz to zrob wlasnie po logowaniu sie i zagraniu chociaz jednej bitwy. Quote
asesino_x Posted January 20, 2018 Author Posted January 20, 2018 ok kilka bitew strzeliłem , ale pliku xvm.log nie ma nigdzie Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted January 20, 2018 Administrator Posted January 20, 2018 No to nie wiem, w logach xvm.log widac informacje o aktywacji XVM itp, bez tego nie idzie stwierdzic. Obawiam sie ze musialbys sie spytac po ang. na forum XVM (koreanrandom). Quote
asesino_x Posted January 20, 2018 Author Posted January 20, 2018 dzięki ,może postawię win 7 koło 10 ,i wtedy sprawdzę Quote
asesino_x Posted January 21, 2018 Author Posted January 21, 2018 re covery systemu i wgranie progr. od nowa załatwiło sprawę Quote
Recommended Posts