kameleon26 Posted January 20, 2018 Posted January 20, 2018 Witam Aslainie. Bardzo mi się podoba inicjatywa dodania do paczki modu skalowania interfejsu. Jednakże mam prośbę o ile to nie będzie zbyt dużo pracy: czy miałbyś możliwość takiego zeskalowania aby gra dla rozdzielczości 1366x768 wyglądała jak ta w rozdzielczości 1920x1080. Cudów się nie spodziewam. Jednakże mam ogromny szacunek za Twą pracę. Pozdrawiam Quote
Administrator Aslain Posted January 20, 2018 Administrator Posted January 20, 2018 Trzeba by sie pobawic wartosciami i znalezc odpowiednia wartosc. Mod jest fajny, tylko ma jedna wade, psuje troche ikonki konturow, te z napisami robia sie pixelowane, badz nieczytelne, ale cos za cos. Takie dopasowanie o jakie prosisz moze spowodowac ze interfejs stanie sie mniej czytelny/wyrazny z oczywistych powodow. Quote
kameleon26 Posted January 21, 2018 Author Posted January 21, 2018 A czy można zmniejszyć panele graczy w bitwie? Jeśli tak to gdzie mam tego szukać? Tylko w plikach po zainstalowaniu xvm czy w czystym kliencie też jest taka możliwość? Quote
Administrator Aslain Posted January 21, 2018 Administrator Posted January 21, 2018 Trzeba by totalnie przeprogramowac panele od XVM, jest to bardzo duzo roboty, i tylko dla eksperta od XVM. To nie tak ze idziesz do jakiegos pliku, wpisujesz nową cyfrę i jest. Quote
kameleon26 Posted January 22, 2018 Author Posted January 22, 2018 No i o taką odpowiedź mi chodziło. Krótko i na temat. Bardzo dziękuję za poświęcony czas. Na stronie koreanrandom nie będę szukał pomocy. Może Tobie się kiedyś uda natrafić na taki mod, a póki co to życzę wszystkiego dobrego. Pozdrawiam Quote
kameleon26 Posted February 7, 2018 Author Posted February 7, 2018 Aslainie, udało Ci się zeskalować obraz. Niech Ci za to złoto płynie na konto wieloma strumieniami. Dziękuję za pracę i powodzenia. Quote
Administrator Aslain Posted February 7, 2018 Administrator Posted February 7, 2018 Tak czułem że ten mod w tym pomoże Quote
Recommended Posts