SPLESHER Posted January 26, 2018 Posted January 26, 2018 (edited) Witam, Zainstalowalem kilka modow z paczki i problem jest taki ze jesli przytrzymam TAB to zamiast pokazywania się scoreboarda pokazuje sie tylko kursor i nie wiem czemu tak jest Licze na pomoc Edit. Zauwazylem tez ze w najnowszym installerze nie wiem czemu nie pokazuja mi sie porty, mam tylko te podstawowe mimo wybrania wszystkich Edited January 26, 2018 by SPLESHER Quote
Administrator Aslain Posted January 26, 2018 Administrator Posted January 26, 2018 Nie slyszalem o takim problemie z TAB. Brakujace porty, to brzmi jak problem ludzi grajacych na kliencie Steama. Zalacz logi. Quote
SPLESHER Posted January 27, 2018 Author Posted January 27, 2018 (edited) 14 hours ago, Aslain said: Nie slyszalem o takim problemie z TAB. Brakujace porty, to brzmi jak problem ludzi grajacych na kliencie Steama. Zalacz logi. I jesli chodzi o te porty to nie uzywam wersji steamowej Edit. odinstalowalem paczke przez panel sterowania>programy i zainstalowalem na swiezo i dziala wszystko okej, porty sa i tab tez dziala Aslains_WoWs_Logs.zip Edited January 27, 2018 by SPLESHER Quote
Recommended Posts