SPLESHER Posted January 27, 2018 Posted January 27, 2018 Witam, mam nastepny problem i chyba to jest wina paczki, poniewaz gralem dzisiaj jedna bitwe i strzelalismy sie z kuzynem z arp haguro i pytanie czemu tak jest ze on widzial myoko a nie tego arp haguro, Licze na pomoc Quote
Administrator Aslain Posted January 27, 2018 Administrator Posted January 27, 2018 Napisz cos wiecej, chodzi o to ze nie widzial skorki ktora zainstalowales z paczki? (Zalacz tez logi) Kuzyn instalowal tez paczkę z tymi samymi modami? Quote
SPLESHER Posted January 28, 2018 Author Posted January 28, 2018 (edited) 11 hours ago, Aslain said: Napisz cos wiecej, chodzi o to ze nie widzial skorki ktora zainstalowales z paczki? (Zalacz tez logi) Kuzyn instalowal tez paczkę z tymi samymi modami? Kuzyn tez ma ta paczke ale obydwoje nie instalowalismy zadnych skorek I chodzi o to ze jesli ja widze u siebie jakis statek arp to on widzi go jako normalny i jak sie gra na ts to ciezko jest sie zrozumiec bo np on widzi kongo a ja widze jakies arp Aslains_WoWs_Logs.zip Edited January 28, 2018 by SPLESHER Quote
Administrator Aslain Posted January 28, 2018 Administrator Posted January 28, 2018 W logach nie widzę żebyś instalował nic co by mogło zmieniać skórki. Musialbym jeszcze zobaczyc logi kuzyna, co on tam w modpacku powybieral. Quote
SPLESHER Posted January 28, 2018 Author Posted January 28, 2018 (edited) 3 hours ago, Aslain said: W logach nie widzę żebyś instalował nic co by mogło zmieniać skórki. Musialbym jeszcze zobaczyc logi kuzyna, co on tam w modpacku powybieral. sprobuje od niego wziac logi, i znowu napotkalem inny problem z konturami statkow pod tabem mam te historyczne od hakabase i pod tabem sa u przeciwnikow odwrocone Edited January 28, 2018 by SPLESHER Quote
Recommended Posts