Kheed Posted February 3, 2018 Posted February 3, 2018 Witaj Od dwóch lat gram z Twoimi modami i wszystko było ok. Problemy zaczęły się dwa tygodnie temu. Brakuje mi podglądu statystyk z XVM. Na stronie oczywiście wszystko włączone i ustawione. Wcześniej wyczyszczony WoT ze wszystkich modów i wgrana Twoja paczka od zera. niestety nie pomaga. W załączniku Logi tak jak prosiłeś w podpiętym temacie. Z góry dziękuję za info co robię źle i jak poprawić Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted February 3, 2018 Administrator Posted February 3, 2018 W logach widnieje to: servicesActive=false xmqp=false statBattle=false Oznacza ze statystyki dla aktualnego uzytkownika konta gry nie zostaly aktywowane na stronie XVM. 1 Quote
Kheed Posted February 3, 2018 Author Posted February 3, 2018 Mój błąd. Zmieniałem hasło do gry a nie przelogowałem się na stronie XVM. Dzięki. Wcześniej o tym nie pomyślałem. Quote
Recommended Posts