Kris_Poland Posted February 7, 2018 Posted February 7, 2018 po aktulizacji modow gre mam po rosyjsku 2 dzisiejsze paczki modow niczego nie zmienily tzn 1 zepsula Insert other media Quote
Administrator Aslain Posted February 7, 2018 Administrator Posted February 7, 2018 Zalacz logi, i przegladnij jakie mogy zmieniajace jezyk instalujesz. Quote
Kris_Poland Posted February 7, 2018 Author Posted February 7, 2018 hmmm moglbys sie przyjzec? _Aslains_Installer_Options.inf _Aslains_Installer_CompList.log _Aslains_Installer_Extractor.log _Aslains_Installer.log oj juz jasne zmiana jezyka gry na rosyjski byla wlaczona nie wiem skad to sie wzilelo jak tylko instalowalem dalej dalej dalej zadnej opcji nie zmieniajac Quote
Administrator Aslain Posted February 7, 2018 Administrator Posted February 7, 2018 NO to git Pewnie miales kiedys zmiane na J. Polski, a ja to usunalem i przeskoczylo na ruski - w teorii. Quote
Recommended Posts