k4loryfer Posted February 8, 2018 Posted February 8, 2018 (edited) Witam, Od kilku wersji Twojego mod packa przestało mi wyświetlać szacowane wartości DMG dla poszczególnych progów procentowych dla odznak biegłości pomimo iz w ustawieniach moda wszysko jest poprawnie ( weryfikowałem ustawienia ze znajomkiem u którego wszystko jest OK ), załączam screena i logi Aslains_WoT_Logs_02_18.zip Edited February 9, 2018 by k4loryfer Quote
Administrator Aslain Posted February 9, 2018 Administrator Posted February 9, 2018 Nie dziala na polskim kliencie gry, ale jak zmienilem na angielski to pokazuje, zobacze, moze jest blad w polskim konfigu. Quote
k4loryfer Posted February 9, 2018 Author Posted February 9, 2018 Możliwe ze to będzie to bo mój ziomeczek jedzie na ang wersji klienta. Quote
Kapsello Posted February 10, 2018 Posted February 10, 2018 Podłączam się do tematu. U mnie ten sam problem co u k4loryfera. Quote
Administrator Aslain Posted February 10, 2018 Administrator Posted February 10, 2018 Naprawilem to juz, bedzie w nowej paczce. Quote
Recommended Posts