Szaser Posted February 17, 2018 Posted February 17, 2018 Witam, zachciało mi się zainstalować klienta testowego, że jako nigdy tego nie robiłem nie przyłożyłem należytej uwagi do tej czynności, odpaliłem instalatora, siadłem przed Tv oglądając mecz. Okazało się że zainstalowałem go tam gdzie mam podstawową wersję gry, pozostaje na nowo zainstalować podstawę ? Z tego co pamiętam trwa to wieczność Quote
Administrator Aslain Posted February 17, 2018 Administrator Posted February 17, 2018 Zainstalowałeś WoT CT na zwyklego klienta? Raczej nie ma wyjscia, i trzeba od nowa, chyba że dopiero zaczales i szybko wylaczyles, wtedy mozna sprobowac robic sprawdzanie integralnosci plikow poprzez launchera zwyklego WoT, mala szansa ale zawsze szansa ze naprawi. Quote
Szaser Posted February 17, 2018 Author Posted February 17, 2018 A taki ze mnie amigant Niestety zainstalowałem całość, lecę już z nową czystą instalacją. Gdybym tylko przeczytał co tam napisali... miałbym te 2 godziny z instalacji na grę. Tak więc informuje że nie da się z nic zrobić z takim "błędem" Quote
Recommended Posts