Dej Vid Posted February 21, 2018 Posted February 21, 2018 Witam niestety kolejny raz ;).. po dzisiejszym micro patchu wszystko bylo ok do bitew rankingowych, wyrzucilo mnie z gry.. po próbie ponowne zalogowania ma taki o to błąd.. wyczyscilem mody.. gra działa bez problemu... zainstalowalem ponownie aslaina... to samo.. z modami caly czas mam taki komunikat, na innym koncie tez nie da sie zalogowac.. to samo.. co moze byc przyczyna ? Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted February 21, 2018 Administrator Posted February 21, 2018 Tak na szybko to cos ze statystykami TimeSpent moze. Quote
Dej Vid Posted February 21, 2018 Author Posted February 21, 2018 wywalilem caly katalog "scripts" z res_mods i dziala.. ale duza czesc modów przestala Quote
Dej Vid Posted February 22, 2018 Author Posted February 22, 2018 2 godziny temu, Aslain napisał: Tak na szybko to cos ze statystykami TimeSpent moze. nowy aslain.. problemu nie ma.. dzieki Quote
Administrator Aslain Posted February 22, 2018 Administrator Posted February 22, 2018 Author TimeSpent potwierdzil mi ze jest jakis bug z bitwami rankingowymi, i wypuscil poprawke do moda, bedzie ona w kolejnym modpacku. Quote
Recommended Posts