fifiziolo Posted February 23, 2018 Posted February 23, 2018 Przez 7 dni było wszystko ok, teraz nagle przeztał działać. :/ Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted February 23, 2018 Administrator Posted February 23, 2018 Masz na mysli ze statow nie ma czy XVM nie dziala? Log xvm.log urywa sie w najciekawszym momencie. Jakis lokalny problem chyba. Quote
fifiziolo Posted February 23, 2018 Author Posted February 23, 2018 Jak instalowałem był jakiś problem z pobraniem jednego pliku wiec go pominąłem wszystko działało wiec było ok ale teraz "nie działa" XVM mam miejsce na niego ale nic sie tam nie wyświetla. Quote
fifiziolo Posted February 23, 2018 Author Posted February 23, 2018 Przeinstalowałem i jeszcze nie działa ale widzę że plik jest dłuższy. Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted February 23, 2018 Administrator Posted February 23, 2018 Teraz xvm.log jest pusty. Wejdz do garazu chociaz raz, wyjdz z gry. I zalacz logi. Quote
fifiziolo Posted February 23, 2018 Author Posted February 23, 2018 Sorry moja wina miałem włączonego wota.Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted February 23, 2018 Administrator Posted February 23, 2018 W logach nadal nie widze najciekawszego. No nic, wejdz na strone XVM zaloguj sie na swoj profil i aktywuj/re-aktywuj XVM services. Generalnie to nie jest blad w paczce, problem jest w komputerze na ktorym odpalasz to. W ostatecznosci cos popsulo sie konto XVM, wtedy trzeba by sie kontaktowac z devsami na koreanrandom forum. Quote
fifiziolo Posted February 23, 2018 Author Posted February 23, 2018 Wiem o co chodzi przeglądając inne problemy widziałem tą "ciekawą część" i tak z 5 min temu jeszcze ja miałem. :/ Quote
Administrator Aslain Posted February 23, 2018 Administrator Posted February 23, 2018 Musisz zagrac chociaz jedna bitwe, albo ogladnac jej replay. W logach pojawi sie cos takiego: [B:002] [BattleLoading] XVM_VERSION=7.4.1 #8208 for WoT 0.9.22 gameRegion=NA configVersion=6.1.0 autoReloadConfig=false markers.enabled=true servicesActive=true xmqp=true statBattle=true No i ciekawią mnie wartosci przy servicesActive i statsBattle. Quote
Recommended Posts