Nersus Posted February 24, 2018 Posted February 24, 2018 (edited) Opcja "pokoloruj czat bitwy" nie działa od jakiegoś czasu... Czy innym działa ten mod, czy tylko ja mam z tym problem? (jedynie flagi się wyświetlają na czacie, a wszystkie wiadomości są w domyślnym kolorze) Edited February 24, 2018 by Nersus Quote
Administrator Aslain Posted February 24, 2018 Administrator Posted February 24, 2018 Załącz logi, kiedyś ktoś mi o tym mówił i faktycznie tak chyba jest ale tylko kiedy instalujesz ten mod z jakims innym nieznanym mi modzie, wtedy te kolorki nie są nanoszone. Quote
Administrator Aslain Posted February 24, 2018 Administrator Posted February 24, 2018 No, i to jest taki przypadek wlasnie jak pisalem. Quote
Nersus Posted February 24, 2018 Author Posted February 24, 2018 A można wiedzieć, jaki mod koliduje? Quote
Administrator Aslain Posted February 24, 2018 Administrator Posted February 24, 2018 Nie mam czasu tego sprawdzic w tej chwili, trzeba usuwac mody po jednym i ogladac replaya po kazdym usunieciu. Jesli to nie mod, to jeszcze moze to byc zwiazane z wybranym ratingiem na stronie XVM. Jaki używasz? Quote
Nersus Posted February 25, 2018 Author Posted February 25, 2018 WN8, ale warto wspomnieć że kiedyś mi to działało z WN8, więc problem raczej leży po stronie moda Quote
Recommended Posts