Longman Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 Chciałbym zapytać odnośnie znacznika przebicia pancerza w kształcie jak na obrazku poniżej. Chodzi mi o wskaźnik w postaci naboju. W Twojej paczce instalacyjnej pod celownikami w zakładce "kółka celownika" taki wskaźnik posiadają: kółko celownika:Staple kółko celownika:Predator kółko celownika:Oreshkin kółko celownika:deegie, którego preferuję wraz z celownikiem Kellerman niebieski jednak znacznik w postaci naboju/przebicia nie wyświetla mi się w żadnym z nich w różnych konfiguracjach od kilku patchy. Czy zmiany wotowskie w jakiś sposób to uniemożliwiają, czy może się gryźć z innym modem/modami? Proszę o pomoc w tym zakresie. Quote
Administrator Aslain Posted March 3, 2018 Administrator Posted March 3, 2018 Musialbym spytac autora celownikow, on nonstop cos zmienia w nich, a to dodaje, a to usuwa, w jakims momencie niektore celowniki mialy ikonke naboju, wtedy zrobilem screenshoty tych celownikow, ale nie aktulizuje tego za czesto wiec efekt moze sie roznic. Quote
Longman Posted March 3, 2018 Author Posted March 3, 2018 Byłbym bardzo wdzięczny gdybyś się nad tym pochylił i odpisął w tym temacie co autor Ci odpowiedział. Dziękuję. Quote
Administrator Aslain Posted March 3, 2018 Administrator Posted March 3, 2018 Andre_V (autor) odpowiedzial mi (mam go skype) ze nie ma ale mozna zrobic, tylko ze nie wiem czy za darmo to zrobi, bo to jeden z tych moderow ktorzy robia zlecenia za pieniadze. Quote
Longman Posted March 3, 2018 Author Posted March 3, 2018 Dziwna sprawa skoro, to było już wykonane Quote
Administrator Aslain Posted March 3, 2018 Administrator Posted March 3, 2018 Bylo, ale po zmianach WG umarlo, wiec trzeba jakoby zrobic od nowa. Quote
Recommended Posts