Clemson84 Posted March 9, 2018 Posted March 9, 2018 Gra zawiesza się podczas grania w bitwy losowe,klanowe(najczesciej przy ładowaniu oraz pierwszych sekundach bitwy) oraz w porcie.Słychać tylko charakterystyczne Windowsowe "ping" i gra zawiesza się. Kombinacja Ctrl+Alt+Del powoduje pojawienie się czarnego ekranu bez Menadzera zadań.Muszę restartować komputer przyciskiem ... Antywirus 360 Total Security.Instalacja moda oraz granie przy wyłączonym antywirusie nie rozwiązuje problemu Aslains_WoWs_Logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted March 9, 2018 Administrator Posted March 9, 2018 Na różnych mapkach/okrętach czy totalnie losowo? Quote
Clemson84 Posted March 9, 2018 Author Posted March 9, 2018 (edited) Totalnie losowo.Nie widzę żadnego schematu. Zawiesza się średnio co 10 gier...potrafi 2 z rzędu by potem było 20 spokoju. Edited March 9, 2018 by Clemson84 Quote
Administrator Aslain Posted March 9, 2018 Administrator Posted March 9, 2018 Obawiam si ze to raczej nie do wysledzenia, za duza losowosc aby namierzyc moda dla mnie (o ile to mod). Proponuje na razie redukowac liczbe modow. Quote
Clemson84 Posted March 12, 2018 Author Posted March 12, 2018 Chyba rozwiązałem problem bo od 3 dni nie było ani jednego crasha. Problemem był mod "Panel z klasami okrętów i paskami życia" wersja stara czyli "v1".Po zainstalowaniu v2 problem ustapił...aczkolwiek bardziej podoba mi sie v1 wiec jakby dało się to fixnąć to by było super. Quote
Recommended Posts