januszmk Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 Podczas gdy wskaże się gdzie mody mają się zainstalować ścieżkę do testowego klienta wyskakuje ostrzeżenie o tym. Oba buttony prowadzą do kolejnego etapu, czyli jak kliknę anuluj to musze się i tak cofnąć żeby wybrać inną ścieżkę. btw, forum wysyła maile aktywacyjne ustawiając nagłówek From "[email protected]" zamiast jakiś adres domenowy, przez co maile trafiają do spamu. Quote
Administrator Aslain Posted December 14, 2014 Administrator Posted December 14, 2014 Instalator juz tak ma z wersja CT, bo to po prostu wersja zwykla naniesiona na sciezki CT, kod pozostal dla zwyklej - nie zmieniam go celowo - Zignoruj ostrzezenia, i zainstaluj w katalogu CT i tyle :) Dzieki za info o emailu, poprawilem. Quote
januszmk Posted December 14, 2014 Author Posted December 14, 2014 chodziło mi o wersję zwykłą. ostatnio instalowałem dla testowej i jak aktualizowałem później dla zwykłej to została ścieżka z testowej wersji no i pojawił się komunikat. dałem anuluj i poszło dalej :) Quote
Recommended Posts