michal_1986r Posted March 22, 2018 Posted March 22, 2018 Podyskutujmy o nowej wersji WOT. Na początek intryguje mnie po co skórki HD w Modach skoro są standardowo już w nowym patchu? Ja rozumiem że niektóre mają "inny wygląd" ale przeanalizuj @Aslain które są potrzebne - posprzątajmy mody Ogólnie u mnie zwiechę dostaje gra Freez'a po ~20 sek. Zanim się grafika załaduje itp to dopiero później można zacząć walkę, ale jeszcze nie udało mi się doczekać klasycznego odliczania w grze Quote
Administrator Aslain Posted March 22, 2018 Administrator Posted March 22, 2018 Nie ma juz skorek HD w sensie specjalnie dodajacych dany model w HD, takie skorki zostaly usuniete po dodaniu modelu w grze w wersji HD, te co sa zmieniaja po prostu wyglad czolgu a nie podnosza jego jakosc do HD. Co do problemow z freezami to zalacz logi, ale gra w 1.0 laduje sie duzo dluzej, sprawdz bez modow. Quote
pablofighter Posted March 25, 2018 Posted March 25, 2018 Co do ładowania z modami czy bez laduje sie dlugo wchodzac do bitwy czasem przeleci 20sek bitwy i tu sprawdzalem czy z modami czy bez przy wyl dzwieku laduhe sie nie minute a 10sek ja i paru kumpli przetestowalismy to i tu pytanie jak wyłaczyc muzyke podczas wczytywania bitwy nie wiem czy pomoze ale wydaje mi sie ze moze pomoc Quote
byju Posted March 26, 2018 Posted March 26, 2018 A mógłbyś dodać: [IKONY][1.0.0] man1aqContourMod revived (akt. 25.03.2018) Quote
Administrator Aslain Posted March 26, 2018 Administrator Posted March 26, 2018 16 minutes ago, byju said: A mógłbyś dodać: [IKONY][1.0.0] man1aqContourMod revived (akt. 25.03.2018) To juz są? Jakos nie zauwazylem, moze przegapilem. Quote
Ruda35PL Posted March 28, 2018 Posted March 28, 2018 mam pytanie dzis cos szwankuje mi instalator : https://scr.hu/OzMeeZ staje zawsze w tym miejscu i potrafi tak i 3h być potem go zamykam z menadzera czy tojakis błąd czy cos u mnie nie tak Quote
Recommended Posts