marcos333 Posted March 22, 2018 Posted March 22, 2018 Nie wiem czy ktos z was tak ma ale ja niemam na zadnym czolgu materialow exploatacyjnych na zadnym wszystko zginelo .Zauwazylem ze wyjezdzam w bitwe ktos mi uszkodzi dzialo i nie mam naprawy ale zauwazylem to po jakims czasie dopiero myslaem ze moze niezaznaczylem automatycznego zaladowania ,ale jak mialem na kazdym nie mam na zadnym.Co gorsza nie mam w magazynie musze dokupowac do kazdego jednego czolgu co w sumie mnie moze wyniesc z 1 milion kredytow Quote
Administrator Aslain Posted March 22, 2018 Administrator Posted March 22, 2018 Na pewno nie masz w magazynie? W paczce nie mam moda ktory by sprzedawal rzeczy gracza Quote
marcos333 Posted March 23, 2018 Author Posted March 23, 2018 nie mam i zakupic teraz do wszystkich to jest masakra zobacz scren na zadnym nie mam a mam juz jak zakodowane po odkryciu pojazdu zawsze zaznaczam automatyczne uzupelnianie i zawsze na poczatku kupuje apteczke ,gasnice,zestaw narzedziowy ale gasnica dziwne jest w magazynie jednak nigdy zaladowan na czolgu Quote
Recommended Posts