charly Posted March 23, 2018 Posted March 23, 2018 Witam, cały czas operuje na twoim zestawie, ale po wejściu wersji 1.0 instaluje juz 4 raz i nic. Głównie mi zleży na zoom out ale ogólnie nic z modów mi nie dziala. Poradzi cos ktos ? Quote
Administrator Aslain Posted March 24, 2018 Administrator Posted March 24, 2018 Nie da sie pomoc, za malo informacji. W moim podpisie link do tego jak zalaczyc logi itp. Napisz cos wiecej co sie dzieje konkretnie. Quote
charly Posted March 24, 2018 Author Posted March 24, 2018 .... przy instalacji napisało mi że patch coś nie pasuje do wersji, a instalowałem normalnie pod 1.0, po wejsciu do katalogu res_mod usunąłem katalog 9.22, i potem jakos instalacja poszła, normalnie bez błędów, tylko ze mody nie dzialaja, wgrałem np. osobno XVM mod, i on działa, tylko on Quote
Administrator Aslain Posted March 24, 2018 Administrator Posted March 24, 2018 Zapewne nie instalujesz do wlasciwego folderu. Masz na dysku jedna instalacje WoTa czy kilka? Quote
charly Posted March 24, 2018 Author Posted March 24, 2018 (edited) zawsze jedną miałem, ale dwa konta, to ma znaczenie ? A poza tym jak moge wybrac folder instalacji ? przeciec instalator sam sobie instaluje Edited March 24, 2018 by charly Quote
Recommended Posts