Menur Posted March 26, 2018 Posted March 26, 2018 Witam, mam problem z czatem głosowym w grze, mianowicie w działa a w pewnym momencie po wczytaniu do bitwy, czasem na początku czasem w trakcie przestaje działać czat głosowy, sprawdziłem na czystej grze i jest ok , niestety przy modach tak się dzieje, miałem już podobny problem w wersji 9.22 ale po którymś z Patchu Twojego moda zaczęło działać wszystko normalnie. poniżej logi: Aslains_WoT_Logs.zip Quote
tomjac29 Posted March 26, 2018 Posted March 26, 2018 niestety wersja WoT 1.0 i "dzwieki" bardzo mocno wykorzystuje zasoby komputera... coz chcielismy nowosci no to mamy... polecam ten film i wlasne "eksperymentyu na ustawieniach" oto link .... PS teraz w 70% to co widzisz juz jest na kliencie gry.. jak w WoWs... idziemy do przodu.... Quote
Menur Posted March 26, 2018 Author Posted March 26, 2018 nie sądzę aby mój sprzęt nie wyrabiał, na full opcjach mam 120-140 FPS , zużycie procesora to ok 20 % pamięć podobnie więc nie wiem... Quote
tomjac29 Posted March 26, 2018 Posted March 26, 2018 (edited) uwierz w chwili obecnej przez ten maraton trwaja testy .... i sa naprawde w roznych konfiguracjach rozne dane a czat (komunikaty glosowe w grze) moga sie lekko przyciac jak Twoj procek przetwarza np. mape czy tez dzwieki Edited March 26, 2018 by tomjac29 Quote
Menur Posted March 27, 2018 Author Posted March 27, 2018 w takim, razie inaczej skoro bez modów działa to normalnie, a z modem występuje problem,to raczej wskazuje na konflikt po str. moda a plików gry. Quote
Menur Posted April 3, 2018 Author Posted April 3, 2018 Problem nadal występuje, ale widzę że nikt inny nie ma podobnych problemów jak ja. Quote
Administrator Aslain Posted April 3, 2018 Administrator Posted April 3, 2018 W logach z 26 marca nie ma bledow. Uzywasz najnowszej paczki (na te chwile #06)? Zalacz nowe logi. Patrzylem na to co zainstalowales ale watpie zeby to mialo wplyw na ten problem. Quote
Recommended Posts