Jump to content

Autologowanie, szanse na wygraną i parę spraw

Recommended Posts

Posted

Cześć,

od tygodnia mam cały czas ten sam problem, mianowicie nie działa: autologowanie, złote czołgi premium, podczas bitwy nie pokazuje szans na wygraną i zegara, brakuje również funkcji automatycznego przenoszenia załogi mimo iż podczas instalacji wybieram te mody.

Paczka najnowsza, folder res mods usunięty i ciągle to samo. Proszę o pomoc.

Posted

Aslain próbowałem wygenerować log, ale folder który się otwiera jest pusty. Mam włączoną opcję pokazywania plików ukrytych, użyłem wyszukiwarki windows aby znaleźć Aslains_WoT_Logs.zip, wyłączyłem antywirusa, program uruchomiłem w trybie administratora i dalej nic.

• Administrator
Posted

To samo w sobie jest juz znakiem ze cos na Twoim komputerze blokuje instalator, okienko z logami nie powinno byc puste. Sprawdz antywira, uprawnia uzytkownika (ma byc admin) itp.

Posted

Sprawdziłem wszystko co mogłem, dezaktywowałem antywira, ustawiłem uprawnienia administratora i nic. Co ciekawe na drugim komputerze, normalnie mi Twój mod działa.

Ściągnąłem dzisiaj Solo modpack i o dziwo działa: autologowanie itd.

Ciekawym jest również, że "witoldk65" post niżej ma dokładnie taką samą sytuację co ja.

• Administrator
Posted

Nic na to nie poradzę. Bo jak pisalem to nie bląd w instalatorze, ale coś co np. oboje macie zainstalowane/ustawione.

Nie ma co porownywac do innych instalatorow, to nie ma znaczenia tutaj. Po prostu inny kod, i programy swiruja.