thefrugo Posted April 7, 2018 Posted April 7, 2018 Mam problem przez przypadek zainstalowałem mod/kilka modów sam do końca nie wiem w paczce modów które bardzo mi się podobały ale musiałem zmienić damage log GambitER bo miałem włączona opcje przesuń logi w prawo i zniknął, mod który nie byłem świadom że go wybrałem w aplikacji pokazywał ikonki stanu wykrywania czołgów przeciwnika, był schludny najprostsze żarówki (biała, święcąca, i brak dla nie wykrytego czołgu) a pod alt pokazywał hp przeciwników używam pokazywanie hp obu drużyn styl od tratatank, dodam nie używam modów z xvm, szukałem przez parę godzin tego moda w aplikacji jednak nie udało mi się znaleźć, z góry dziękuje jak go można znaleść Quote
Administrator Aslain Posted April 7, 2018 Administrator Posted April 7, 2018 Masz jakies screenshoty na ktorych widac to o czym mowisz, bylo by prosciej, instalator ma mnostwo modow i ciezko tak strzelic mi z pamięci. Quote
Wariatuncio87 Posted April 7, 2018 Posted April 7, 2018 Ten mod znajduje sie teraz w sekcji CElowniki / hitlogi nieoparte na xvm/pokazywanie ilosci obu druzyn / PANELE BOCZNE / pokazuj stan wykrycia Quote
thefrugo Posted April 7, 2018 Author Posted April 7, 2018 niestety nie : 1. miałem wyświetlane ilości całkowite teamów styl od Tratatank 2. Żarówki miałem klasyczne, oryginalne było to bardzo przejrzyste (jak by sam wot to zrobił) żadnych dziwnych świecących kolorów Quote
thefrugo Posted April 8, 2018 Author Posted April 8, 2018 znalazlem na yt niestety z xvm ale moze jest mozliwosc tego bez xvm (nie znam sie) Quote
Recommended Posts