e2rdd Posted April 9, 2018 Posted April 9, 2018 Witam mini mapa nie działa to znaczy że jak ustawiam jakie kolwiek ustawienia to nie działają np: powiększenie mapy na centrum pod lewym Ctrl lub ustawienia nicków na mini mapie. Quote
e2rdd Posted April 10, 2018 Author Posted April 10, 2018 ok a jak to zrobić? Przepraszam za może tak głupie pytanie ale nie mam pojęcia. Quote
Administrator Aslain Posted April 10, 2018 Administrator Posted April 10, 2018 Nie ma za co przepraszac do tego jest poradnik pod moimi postami - Co to sa logi. Quote
e2rdd Posted April 10, 2018 Author Posted April 10, 2018 Ok przeczytałem i dalej występuje u mnie ten błąd z instalacją mini mapy nie przyjmuje moich ustawień, przesyłam katalog z logami i w załączniku dołączam. Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted April 10, 2018 Administrator Posted April 10, 2018 Powodem jest instalacja: HD minimap ShuraBB (uwaga: wyłącza minimapke XVM) Jak pisze w nawiasie, minimapka od XVM bedzie odinstalowana w przypadku instalacji moda od ShuraBB, nalezy sie zdecydowac, albo ten albo XVM. Quote
e2rdd Posted April 10, 2018 Author Posted April 10, 2018 a ha dziękuję za pomoc już teraz sobię ogarnę. Quote
Recommended Posts