Kartoon17 Posted April 14, 2018 Posted April 14, 2018 (edited) Witam, już wcześniej założyłem podobny temat, ale problem dalej występuje. Gra zawiesza się w momencie wyszukania bitwy i muszę wyłączać grę poprzez menedżer zadań. Próbowałem wielu metod zniwelowania tego problemu takich jak ściągnięcie gry na nowo, zaktualizowanie sterowników graficznych, czyszczenie rejestru, uruchamianie gry w okienku, bez okienka z podwyższonym priorytetem i inne cuda, ale dalej pojawia się ten sam problem w tym konkretnym miejscu i nie ma na to wpływu mapa lub czołg. Gra, jak już się wczyta do bitwy to działa płynnie. Mój komputer spełnia wymagania sprzętowe. Co może być problemem? Pozdrawiam. Aslains_WoT_Logs.zip Edited April 14, 2018 by Kartoon17 Quote
Administrator Aslain Posted April 15, 2018 Administrator Posted April 15, 2018 Jak czesto sie dzieje?. Masz dziwne bledy w pythonie. Zalaczylem taki mod, wrzuc go do folderu mods/1.0.0.3/ i daj znac czy cos pomoglo. Zagralem jedna bitwe na modach co wybrales i nie zauwazylem tego problemu. mod_fix_needAdditionalInfo.wotmod Quote
Kartoon17 Posted April 15, 2018 Author Posted April 15, 2018 To się dzieje różnie. Czasem potrafi być co bitwę, a czasem zagram z 10 bitew bez problemu a 11 się zawiesi. Dzisiaj zmniejszyłem liczbę modów do samego XVM oraz kilku związanych z interfejsem garażu i na kilkadziesiąt bitew dzisiaj rozegranych, gra zawiesiła się tylko raz. Podejrzewam, że to jednak mój komputer nie wydala, choć mnie to dziwi bo spełniam wymagania rekomendowane. Pogram z tym plikiem i zobaczę, dzięki Quote
Recommended Posts