madmax_beta Posted April 17, 2018 Posted April 17, 2018 Jak w temacie - po zakończeniu bitwy lub przy opuszczaniu bitwy i próbie wejścia do garażu wywala grę. Zdarza się również że w trakcie bitwy gra zostaje zamknięta. Odinstalowałem praktycznie już wszystko z modów. Zostały tylko -damage panel, -hit log, -xvm, oraz trochę mocno podstawowych zmian w garażu... Ktoś, coś wie na ten temat?? Quote
Administrator Aslain Posted April 17, 2018 Administrator Posted April 17, 2018 Załącz logi. Próbowałeś grać bez XVM? Quote
madmax_beta Posted April 17, 2018 Author Posted April 17, 2018 (edited) Niestety bez XVM'a nic się nie dzieje (działa poprawnie) - ja jestem tak bardzo przyzwyczajony do Aslaina (Z XVMem oczywiście) że bez tego pakietu - wolę przestać grać. Edited April 17, 2018 by madmax_beta Quote
Administrator Aslain Posted April 17, 2018 Administrator Posted April 17, 2018 Nie dobrze, nie mam to wplywu, takie cos musza naprawic devsi od XVM. Quote
Recommended Posts