Danazd Posted April 18, 2018 Posted April 18, 2018 Witam , pisze bo mam problem w trakcie gry na panelu gracza nie widzę flag państw . Gdy wciskam tab wszystko normalnie widać jaka flagę używam itd. Przesyłam Screen'y z gry poniżej Uprzedzam że postawiłem system na nowo i wcześniej działały flagi bez zarzutów. Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted April 18, 2018 Administrator Posted April 18, 2018 Nie wybrales opcji aby pokazywalo flagi na panelu graczy, w logach nie masz tej opcji zaznaczonej. Quote
Danazd Posted April 18, 2018 Author Posted April 18, 2018 (edited) No właśnie myślałem czy taka opcja jest , aczkolwiek znalezc nie moge :x Edited April 18, 2018 by Danazd Quote
Administrator Aslain Posted April 18, 2018 Administrator Posted April 18, 2018 Szukaj jej na spodzie sekcji z Panelami graczy w XVM. Jak nie znajdziesz to zalacze fotke. Quote
Danazd Posted April 18, 2018 Author Posted April 18, 2018 jakbyś mógł załączyć fotkę byłbym wdzięczny . Quote
Recommended Posts