mrowa_1981 Posted May 3, 2018 Posted May 3, 2018 witam mam problem gra zawiesza się podczas wchodzenia do bitwy 3 próby 3x to samo dołączam logi Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted May 3, 2018 Administrator Posted May 3, 2018 Wywal moze ten mod: Hangar Tools [staty na karuzeli czo│gˇw + zegar w hangarze] Quote
Kapsello Posted May 3, 2018 Posted May 3, 2018 Siemka Grę zawiesza się w momencie wchodzenia do bitwy. Widać tylko listę czołgów obu drużyn, załadowany do końca pasek i słychać tykający zegar w nieskończoność Pozdro. Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted May 3, 2018 Administrator Posted May 3, 2018 3 minutes ago, Kapsello said: Siemka Grę zawiesza się w momencie wchodzenia do bitwy. Widać tylko listę czołgów obu drużyn, załadowany do końca pasek i słychać tykający zegar w nieskończoność Pozdro. Aslains_WoT_Logs.zip Ciezko powiedziec, nie ma bledow w logach. Musisz usuwac moda po jednym jesli chcesz dojsc ktory mod to robi (o ile to mod). Quote
Kapsello Posted May 3, 2018 Posted May 3, 2018 Hmmm...dziwna sprawa. No dobra, pokombinuję coś. Quote
mrowa_1981 Posted May 3, 2018 Author Posted May 3, 2018 Godzinę temu, Aslain napisał: Wywal moze ten mod: Hangar Tools [staty na karuzeli czo│gˇw + zegar w hangarze] wywaliłem tego moda 3 bitwy i narazie wszystko działa dzięki Quote
nerok Posted May 3, 2018 Posted May 3, 2018 (edited) Staty czołgów czyli odznaki etc? e/ jesli ten mod to u mnie nie pomogło. Edited May 3, 2018 by nerok Quote
nerok Posted May 3, 2018 Posted May 3, 2018 (edited) Aslain możesz sprawdzic logi? Aslains_WoT_Logs.zip Aslains_WoT_Logs.zip Edited May 3, 2018 by nerok Quote
Administrator Aslain Posted May 3, 2018 Administrator Posted May 3, 2018 Udalo mi sie odtworzyc problem z wchodzeniem do bitwy. Jak usunalem PMOD to weszlo, uzywacie ? (jeszcze ostatnich logow nie sprawdzilem). Mozliwe ze to nie PMOD, ale jego combo z innym modem. Quote
Haroz Posted May 3, 2018 Posted May 3, 2018 U mnie tez jest ten problem,ale co dziwne tylko jak wybieram do gry włoską 8 drzewkową ,Inne czołgi wczytuje. Quote
nerok Posted May 3, 2018 Posted May 3, 2018 (edited) 5 minut temu, Haroz napisał: U mnie tez jest ten problem,ale co dziwne tylko jak wybieram do gry włoską 8 drzewkową ,Inne czołgi wczytuje. No ja expie wlasnie italiano. i tez grajac 8 mam ten crash gry. Usunalem wszystkie mody z PMOD. Sprawdze teraz e/ usuniety PMOD i gra sie wczytala jak zawsze. Edited May 3, 2018 by nerok Quote
Administrator Aslain Posted May 3, 2018 Administrator Posted May 3, 2018 Wszyskie mody od PMOD są albo w dziale PMOD (ciezko przegapic), albo maja obok napis [PMOD] (glownie statystyki sesji). Quote
Kapsello Posted May 3, 2018 Posted May 3, 2018 (edited) OK. Odinstaluję je i zobaczę czy to pomoże. Raz jak odpaliłem bitwę na włoskiej 8, to było okej, ale za drugim i trzecim razem się zawiesiło. Odpaliłem bitewkę Defenderem i też było ok. Może rzeczywiście włoskie czołgi coś psują Edited May 3, 2018 by Kapsello Quote
Administrator Aslain Posted May 3, 2018 Administrator Posted May 3, 2018 Mozna sprawdzic bez pomocnika misji osobistych, a zostawic PMOD. Quote
Kapsello Posted May 3, 2018 Posted May 3, 2018 Nie mam zainstalowanego pomocnika misji osobistych. Quote
Administrator Aslain Posted May 3, 2018 Administrator Posted May 3, 2018 9 minutes ago, Kapsello said: Nie mam zainstalowanego pomocnika misji osobistych. Moze usun Odznaki Biegłości w Bitwie Quote
Haroz Posted May 3, 2018 Posted May 3, 2018 Wywaliłem wszystko z PMOD i karuzele.Nadal problem by wbić włochem w bitwe -.-' Quote
Administrator Aslain Posted May 3, 2018 Administrator Posted May 3, 2018 Proponuje sprawdzic to na replayach, bo jak za czesto nie wbijac bedzie do bitwy to mozna zlapac ostrzezenie za botowanie. Quote
Administrator Aslain Posted May 3, 2018 Administrator Posted May 3, 2018 Niestety, oto co niedlugo bedzie v1.0.1 #02 (03-05-2018): - naprawiono instalowanie UT announcerm, ikonki Grandorf - dodano ikonki konturów: Riskynet (by colt87) - dodano hangar: Victory Day - akt. OTM demon2597, night_dragon_on - akt. panel naprawczy XVM - akt. ikonek konturów Wizard (yaya070) - akt. statystyki sesji: YasenKrasen - akt. Gold ammo visibility mod - usunięto Pomocnik Misji Osobistych, Odznaki Biegłości w Bitwie Quote
rebep2 Posted May 3, 2018 Posted May 3, 2018 U mnie pomimo usunięcia Pomocnik Misji Osobistych, Odznaki Biegłości w Bitwie dalej kiszka, nie wchodzę do bitwy średnio 1 na 3 Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted May 3, 2018 Administrator Posted May 3, 2018 2 minutes ago, rebep2 said: U mnie pomimo usunięcia Pomocnik Misji Osobistych, Odznaki Biegłości w Bitwie dalej kiszka, nie wchodzę do bitwy średnio 1 na 3 Aslains_WoT_Logs.zip Ten blad jest ciekawy Traceback (most recent call last): File "scripts/client/predefined_hosts.py", line 164, in run File "scripts/common/Lib/urllib2.py", line 127, in urlopen File "scripts/common/Lib/urllib2.py", line 410, in open File "scripts/common/Lib/urllib2.py", line 523, in http_response File "scripts/common/Lib/urllib2.py", line 448, in error File "scripts/common/Lib/urllib2.py", line 382, in _call_chain File "scripts/common/Lib/urllib2.py", line 531, in http_error_default HTTPError: HTTP Error 500: INTERNAL SERVER ERROR Tez go mialem w logach jak gralem, ale nic ponad to sie nie dzialo. Quote
Knight3000 Posted May 3, 2018 Posted May 3, 2018 nie wiem czy zauwazyliscie ale nie nalicza procent to odznak biegłości na tych włoskich czołgach, być może to jest powodem nieprawidłowego działania moda na odznaki biegłości w bitwie i problemy z wejściem do bitwy na włoskim czołgu. https://imgur.com/a/lgFJpy1 Quote
rebep2 Posted May 3, 2018 Posted May 3, 2018 A może to coś z XVMa. Jak mam freeza i restartuję klienta, to wszyscy mają flagi EU, a nie wybranego języka, chociaż próbowałem nawet odinstalowywać moda z flagami, ale to nie to. Quote
Administrator Aslain Posted May 3, 2018 Administrator Posted May 3, 2018 Jest jeszcze sprawa z modami ekspointa, mogą powodowac jakies nieprzewidziane problemy, wyszla poprawka, bedzie w paczce #03. Quote
airgusek Posted May 3, 2018 Posted May 3, 2018 w innych nacja tez nie naliczalo bieglosci. zatrzymalo sie i ani w gore ani w dol Quote
mrowa_1981 Posted May 3, 2018 Author Posted May 3, 2018 4 godziny temu, Aslain napisał: Proponuje sprawdzic to na replayach, bo jak za czesto nie wbijac bedzie do bitwy to mozna zlapac ostrzezenie za botowanie. 4 razy zawiecha i dostałem ostrzeżenie za pasywność w grze Quote
Recommended Posts