thecappymv Posted May 7, 2018 Posted May 7, 2018 Cześć! Cały problem polega na tym, że rzymski znacznik informujący o poziomie pojazdu pojawia się na ikonkach z modpacka, niezależnie od tego jakie bym wybrał (próbowałem na kilku i problem się powtarza). O ile normalnie w bitwie problem już nie występuje, ponieważ odznaczyłem opcję w ustawieniach, o tyle po naciśnięciu klawisza Tab problem jest (screenshot: ). Ta sama sytuacja jest podczas ładowania się bitwy (ss:). Natomiast jak wspomniałem na początku w samej bitwie problem już nie występuje (ss: ). Co może być tego przyczyną? Logi w załączniku. Liczę na szybkie rozwiązanie problemu. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted May 7, 2018 Administrator Posted May 7, 2018 Obrazki sie nie wyswietlaja. Quote
Administrator Aslain Posted May 7, 2018 Administrator Posted May 7, 2018 Juz sie domyslam co jest grane. Wybrales panele od XVM, one tak juz maja, wybierz inne, moje i wklikaj co chcesz widziec a co nie, w menu instalatora. 1 Quote
thecappymv Posted May 7, 2018 Author Posted May 7, 2018 (edited) Sprawdzę i dam znać za chwilę Wszystko ładnie działa Dziękuję za pomoc! Edited May 7, 2018 by thecappymv Chęć dodania czegoś do poprzedniej wypowiedzi] Quote
Recommended Posts