Kor2000 Posted May 9, 2018 Posted May 9, 2018 Witam, zauważyłem z kolegami dwa problemy z twoją paczką modów podczas gry w trybie Linia Frontu: 1) Mod Auto Equipe zakłada lornetkę/siatkę na jednym pierwszym czołgu. 2) Któryś z modów prawdopodobnie SafeShut nie pozwala oddać strzału w te duże działa, które trzeba zniszczyć w trybie ataku nie pomaga naciśnięcie Alta ani Ctrl. Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted May 10, 2018 Administrator Posted May 10, 2018 Mody nie wspieraja tryb Linia Frontu, ostrzegalem o tym w liscie zmian modpacka. Mozna ryzykowac i wybrac metoda prob i bledow te ktore zadzialaja, ale to juz we wlasnych zakresie. Generalnie polecam grac bez modow w ten tryb, czyli w Trybie bezpiecznym launchera. Quote
lipasso Posted May 10, 2018 Posted May 10, 2018 Czy ktoś może sprawdził, który konkretnie mod odpowiada za blokadę strzałów w działa ? Quote
WisniaPL24 Posted May 12, 2018 Posted May 12, 2018 raczej nie safe shot.. mam taki sam problem, wyłączyłem ten mod.. i niczego to nie zmieniło. Quote
Recommended Posts