krzys1977 Posted May 16, 2018 Posted May 16, 2018 Witam. Gra się nie uruchamia po aktualizacji Aslain's Wot ModPack v1.0.1.1 #00, tylko wywala do jakiejś rosyjskiej strony z modami. Aslains_WoT_Logs.zip Quote
szalakal Posted May 16, 2018 Posted May 16, 2018 (edited) potwierdzam problem adres strony do której odsyła - https://ekspoint-mods.ru/ekspointcorelatest Edited May 16, 2018 by szalakal Quote
szalakal Posted May 16, 2018 Posted May 16, 2018 w trybie bezpiecznym gra uruchamia się , problem pewnie z którymś z modów z paczki Quote
szalakal Posted May 16, 2018 Posted May 16, 2018 11 minut temu, Wojtas45 napisał: mam tak samo pomocy !!! nie panikuj , założę się że Aslain już nad tym pracuje , odpal grę w trybie bezpiecznym i zagraj bez modów jeśli już tak nie możesz wytrzymać 1 Quote
Wojtas45 Posted May 16, 2018 Posted May 16, 2018 Przinstaluje wota czekam na poprawiony mod A jak uruchomić w tym trybie co piszesz Quote
Administrator Aslain Posted May 16, 2018 Administrator Posted May 16, 2018 Paczka zostala zaktualizowana do #01, poki co proponuje tez nie uzywac modow dzwiekow dzial. Quote
Wojtas45 Posted May 16, 2018 Posted May 16, 2018 Nie łapie to już paczka została poprawiona ? Można instalować? A co z tym dźwiękiem dział? Quote
Administrator Aslain Posted May 16, 2018 Administrator Posted May 16, 2018 Nie wiem co uzywales wczesniej, ale sciagnij najnowsza paczke i zobacz, tak chyba najprosciej, bez pytania innych czy maja ten problem dalej. Jesli problem jakis wystepuje, opisz go i zalacz logi wg instrukcji w moim podpisie. Quote
Wojtas45 Posted May 16, 2018 Posted May 16, 2018 Używam tylko tych nigdy innych nie instalowalem dzisiaj zaktualizowalem i lipa problem jak wszyscy wyzej Czyli przy uruchomieniu gry wczytywanie się zatrzymuje na samym początku i po chwili wywala w przeglądarce ekspoint moda wszystkimi rusku i teraz pobieram wota od nowa i mam obawy czy po zainstalowaniu nie będzie tak samo Quote
Administrator Aslain Posted May 16, 2018 Administrator Posted May 16, 2018 Ale dzisiaj byly juz 2 aktualizacje paczki, pobierz najnowsza tak jak radzilem, a nie mecz sie ze starą. Quote
szalakal Posted May 17, 2018 Posted May 17, 2018 Jest jeszcze jedno małe ale , czasem po bitwie zamyka WoTa i otwiera się jakaś stronka z pierdołami https://media.giphy.com/media/3ohzdP3MdLSkWbXNzG/giphy.gif to ma chyba cuś wspólnego z jakims modem, nieprzyjemne działanie , nigdy dotąd tego nie miałem , ba , nawet wota mi nie wywalało Quote
konsta Posted May 18, 2018 Posted May 18, 2018 Nie jestem ekspertem itd. ale zadam takie pytanko czy te wywalanie do pulpitu nie jest odpowiedzialny XVM może to być tez wina z jego strony i może trzeba poczekać az cos z tym zrobią a nasz dobrodziej zrobi nowa paczkę PS> mnie tez to bardzo irytuje Quote
Eragon0001 Posted May 18, 2018 Posted May 18, 2018 @konsta Może i tak, ale jak na razie u mnie w klanie i u znajomych ten problem pojawia się w przypadku paczki Aslaina i pro tanków. Ci co mają tylko XVM, nie narzekają na dropy jak na razie więc nie wiem. @szalakal Właśnie też o tym temat założyłem bo się przestraszyłem że wirus jakiś albo co ;/ Wrzuć logi dla Aslaina, może to jakoś pomoże w wykryciu moda który to powoduje. 1 Quote
szalakal Posted May 18, 2018 Posted May 18, 2018 znam ludzi którym wota wywala a nie wiedzą co to xvm czy mody Quote
vandallo87 Posted May 18, 2018 Posted May 18, 2018 11 hours ago, szalakal said: znam ludzi którym wota wywala a nie wiedzą co to xvm czy mody Potwierdzam, jest z tym problem, co ciekawe problem pojawił się od momentu jak zagrałem pierwszy raz wczoraj w ten nowy tryb, to frontcośtam. Wywala mnie do pulpitu przy wyjściu z plutonu, czasem podczas wczytywania randomu. Nie mam pewności co się skopało, ale jest jakaś kolizja na linii gra i xvm lub mody po ostatnim patchu. Mam tylko xvm, yasen i autoequip w sumie. 1 Quote
konsta Posted May 18, 2018 Posted May 18, 2018 @Eragon0001 Czyli jak mam zrozumieć na chwile obecną nie ma rozwiązania @ szalakal Tez znam takowych nie jesteś sam a co niektórzy uważają mody za cheaty Quote
Eragon0001 Posted May 18, 2018 Posted May 18, 2018 @konsta Jak na razie mnie na wersji #05 nie wywala ale też dużo nie grałem dzisiaj. Jak coś się stanie to będę pisał w temacie Zamyka WoT i przekierowuje do gifa. Quote
konsta Posted May 19, 2018 Posted May 19, 2018 11 godzin temu, Eragon0001 napisał: @konsta Jak na razie mnie na wersji #05 nie wywala ale też dużo nie grałem dzisiaj. Jak coś się stanie to będę pisał w temacie Zamyka WoT i przekierowuje do gifa. Tylko ze tam występuje troszku inny błąd mnie ino wyciepuje do pulpitu Quote
Eragon0001 Posted May 20, 2018 Posted May 20, 2018 @konsta No tak. Ale wiesz, wydaje mi się że oba problemy są powiązane tylko z tym gifem jest jakoś bardziej rozbudowany. Może za wywalanie odpowiada jakaś sekcja modów a za gifa jakiś konkretny mod. Ale to tylko moje przypuszczenia. Quote
Recommended Posts