Kamyczek1 Posted May 21, 2018 Posted May 21, 2018 (edited) Witam, dzisiaj po któreś z gier z kolei zbugowała mi się minimapa tzn. mam ją cały czas w powiększonej skali tak jakbym trzymał klawisz Lewy ctrl (tak ustawiłem w modzie) w dolnym prawym rogu. Mod mam najnowszy , reinstalowałem, sprawdzałem naprawę plików w kliencie wota , usunąłem cała minimapkę z moda podczas reinstalki wówczas oryginalna mapa wota pozostaje powiększona w rogu. Uprzejmie proszę o pomoc bo nie mam pojęcia co jest nie tak a, z tak dużą minimapą ciężko się gra. Edited May 21, 2018 by Kamyczek1
Administrator Aslain Posted May 21, 2018 Administrator Posted May 21, 2018 Probowaleś ją pomniejszyć klawiszem minusa na klawiaturze?
Kamyczek1 Posted May 21, 2018 Author Posted May 21, 2018 Haha , działa przepraszam za problem chociaż nie wiem dlaczego sama z siebie się tak powiększyła. Dzięki wielkie za pomoc
Administrator Aslain Posted May 21, 2018 Administrator Posted May 21, 2018 Zeby wszystkie problemy byly tak proste do rozwiazania
Recommended Posts