Kapsello Posted May 23, 2018 Posted May 23, 2018 Siemka Czemu od kilku wersji paczek modów nie ma opcji "Wyświetlaj wskaźnik trafień przez 14 sekund"? Trochę brakuje mi tej opcji i fajnie byłoby, żeby znowu powróciła Pozdro Quote
Administrator Aslain Posted May 23, 2018 Administrator Posted May 23, 2018 Ten mod pochodzil od ekspointa, a jego mody zostaly usuniete niedawno. Quote
Kapsello Posted May 23, 2018 Author Posted May 23, 2018 OK, czyli tak jak myślałem. A jest szansa na powrót modów od Ekspointa? Quote
Administrator Aslain Posted June 6, 2018 Administrator Posted June 6, 2018 On 5/23/2018 at 11:02 AM, Kapsello said: OK, czyli tak jak myślałem. A jest szansa na powrót modów od Ekspointa? Mody ekspointa nie, modder ten umieścił w swoich modach moduł łączący się z rosyjskimi stronami z reklamami, ponadto celowo crashuje gre ludziom używającym mojej paczki. Za ujawnienie jego sekretu co umieścił w modach. Quote
Recommended Posts