Gumowe_Pimpadlo Posted December 24, 2014 Posted December 24, 2014 Hej. Zainstalowałem sobie twoje mody i mam pewien problem, a mianowicie gra zacina się na amen przy ładowaniu do bitwy. Co najlepsze nie zawsze. Sam nie wiem na jakich mapach mi się to dzieje, ale tylko na niektórych. Muszę wyłącząć grę poprzez menedżer zadań i od nowa odpalić wota, aby załadowało bitwę. Oczywiście w bitwie już nie działa XVM - może to właśnie wina czegoś z XVM? Załączam pliki :] _Aslain_logs.zip python.log xvm.log Quote
Gumowe_Pimpadlo Posted December 25, 2014 Author Posted December 25, 2014 Aslain proszę odpisz. Chciałbym zrobić misję na WZ-111 a obecnie nie mogę, bo mi wywala grę ;/ Teraz właśnie grałem charków, po czym na ładowaniu do lotniska mi się zacięło. Nie włączałem wota ponownie. Załączam logi: _Aslain_logs.zip python.log xvm.log Quote
Administrator Aslain Posted December 25, 2014 Administrator Posted December 25, 2014 Na razie naprawiam inne rzeczy, dojde i tu dzisiaj. Quote
Gumowe_Pimpadlo Posted December 25, 2014 Author Posted December 25, 2014 Dziękuję za odpowiedź :) Quote
Administrator Aslain Posted December 25, 2014 Administrator Posted December 25, 2014 Za dużo modów nie masz zainstalowanych, mozesz sprobowac zainstalowac bez autotelescope i yasenkrasen? Quote
Gumowe_Pimpadlo Posted December 25, 2014 Author Posted December 25, 2014 Mogę zainstalować inne statystyki niż yasen? Zaraz przetestuję :) Quote
Administrator Aslain Posted December 25, 2014 Administrator Posted December 25, 2014 ok :) Daj znac. Quote
Gumowe_Pimpadlo Posted December 25, 2014 Author Posted December 25, 2014 Jak na razie nie wywaliło z żadnej gry, masz może link do jakichś innych statystyk sesji? Quote
Administrator Aslain Posted December 25, 2014 Administrator Posted December 25, 2014 Zobacz sobie te od Locastana jeszcze, i sa tez w PMOD, czasami mozna je dorwac specjalnie spreparowane jako "samodzielny" mod. Quote
armen Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 Witam Mam ten sam problem od kilku dni. Ładowałem dane do XVM'a z różnych źrudeł i nadal blokuje rozpoczęcie bitew na niektórych mapach. Proszę o pomoc. Quote
Administrator Aslain Posted December 30, 2014 Administrator Posted December 30, 2014 Mozliwe ze to blad XVM, dzisiaj wypuszczam nowa wersje z akt. xvm, zobacz na niej, wkrotce bedzie. Quote
Recommended Posts