DrNoNo Posted June 4, 2018 Posted June 4, 2018 (edited) Dlaczego prawie za każdym update jest zmieniany mój config? jak robię update muszę na nowo przejrzeć wszystko ? nie używam standardowych ustawień OTM. Update - kwa gdzie się podziały moje ustawienia, Players panel - to samo. Przecież tu nie było update"u. To samo z minimapą. Daje CTRL i minimapa jest większa. Nigdy nie miałem takiego moda i nie mam zaznaczonego. Po co zmieniasz podstawowe ustawienia? Mam nie odnawiać Twojego ModPack? Bo za każdym razem coś jest zmienione z basic ustawień? Gdzie jest Win Chance? Dlaczego mimo ustawień w Aslain OTM nie mam Players name? ani w pierwszej lini, ani w drugiej? A Hit Log? Czy możesz dać wszystkie Hit Logi w jednej kategorii? Hit Log i Damage log to nie to samo? Na pewno się nakładają. Chyba jest 3 różne kategorie...na początku w środku inny i pod koniec następny, WTF? Sry nerwa mnie poniosła Z wyrazami szacunku.... Edited June 4, 2018 by DrNoNo Quote
Administrator Aslain Posted June 4, 2018 Administrator Posted June 4, 2018 Załącz logi (info w podpisie posta). W nowej wersji paczki jest jeszcze jakis błąd który może powodować nieładowanie się konfigu xvm. Quote
Recommended Posts