Kapsello Posted June 13, 2018 Share Posted June 13, 2018 Siemka Po wyjściu nowego patcha nie mogę zablokować wieży PPM, tak jak do tej pory to robiłem. Nie wiem czy to wina paczki czy WG. W załączniku przesyłam logi. Pozdro Aslains_WoT_Logs.zip Quote Link to comment
Administrator Aslain Posted June 13, 2018 Administrator Share Posted June 13, 2018 Hmm, zobacz moze bez tego Licznik WN8/EFF w bitwie [ProTanki] Quote Link to comment
Kapsello Posted June 13, 2018 Author Share Posted June 13, 2018 Zrobiłem jak mówiłeś i problem dalej istnieje. Odinstalowałem też Autoaim Indication+ i dalej lipa. Quote Link to comment
Administrator Aslain Posted June 13, 2018 Administrator Share Posted June 13, 2018 Nie dziala to w ogole, w kazdej bitwie? Trzymasz prawy przycisk myszki a wieża dalej się obraca? Quote Link to comment
Kapsello Posted June 13, 2018 Author Share Posted June 13, 2018 Nie działa w ogóle. Trzymam PPM, a wieża dalej się obraca. Quote Link to comment
Administrator Aslain Posted June 13, 2018 Administrator Share Posted June 13, 2018 Gralem 2 bitwy i blokowalo wieze, ale gralem na paczce #02 ktora robie, w ktorej jest nowy Yasenkrasen, nie wiem czy to robi roznice. Quote Link to comment
Kapsello Posted June 13, 2018 Author Share Posted June 13, 2018 (edited) A na wcześniejszych paczkach? Dziwne jest też to, że jak uruchamiam grę w trybie bezpiecznym, to również nie działa blokowanie wieży. Chociaż mimo trybu bezpiecznego, niektóre mody dalej działają, bo WG nie potrafi tego naprawić. Albo im się nie chce. Edited June 13, 2018 by Kapsello Quote Link to comment
Administrator Aslain Posted June 13, 2018 Administrator Share Posted June 13, 2018 Tryb bezpieczny popsuli, bo wciaz laduje mody z res_mods, czyli to co powoduje siedzi w res_mods, np. autoaim indication+ tam siedzi. Quote Link to comment
Kapsello Posted June 13, 2018 Author Share Posted June 13, 2018 Autoaim indication+ odinstalowałem, tak jak pisałem wcześniej, a blokowanie wieży dalej nie działa. Quote Link to comment
Kapsello Posted June 13, 2018 Author Share Posted June 13, 2018 (edited) Po instalacji paczki #02 dalej nie mogę blokować wieży PPM Jestem bliski reinstalki WOTa P.S. Reinstalacja WOTa i odpalenie gry bez modów nie pomaga, także to nie jest wina modów. Czas napisać do WG xD Chyba, że Ty masz jakiś pomysł Aslain? Edited June 13, 2018 by Kapsello Quote Link to comment
Administrator Aslain Posted June 13, 2018 Administrator Share Posted June 13, 2018 2 hours ago, Kapsello said: Po instalacji paczki #02 dalej nie mogę blokować wieży PPM Jestem bliski reinstalki WOTa P.S. Reinstalacja WOTa i odpalenie gry bez modów nie pomaga, także to nie jest wina modów. Czas napisać do WG xD Chyba, że Ty masz jakiś pomysł Aslain? Dziwne, w windowsie normalnie dziala prawo-klik nie? Nie masz wlaczonych jakichs overlayow typu ten z teamspeaka albo discorda? Quote Link to comment
Kapsello Posted June 14, 2018 Author Share Posted June 14, 2018 W windowsie normalnie działa. Nie mam włączonych żadnych overlayów. Quote Link to comment
Administrator Aslain Posted June 14, 2018 Administrator Share Posted June 14, 2018 2 hours ago, Kapsello said: W windowsie normalnie działa. Nie mam włączonych żadnych overlayów. Moze zresetuj ustawienia gry jeszcze, byc moze cos sie tam przestawilo. Quote Link to comment
Kapsello Posted June 14, 2018 Author Share Posted June 14, 2018 A jak to zrobić powiedz mi? 44 minuty temu, Aslain napisał: Moze zresetuj ustawienia gry jeszcze, byc moze cos sie tam przestawilo. A jak to zrobić powiedz mi? Quote Link to comment
Administrator Aslain Posted June 14, 2018 Administrator Share Posted June 14, 2018 Usun AppData\Roaming\Wargaming.net\WorldOfTanks\preferences.xml Quote Link to comment
Kapsello Posted June 14, 2018 Author Share Posted June 14, 2018 38 minut temu, Aslain napisał: Usun AppData\Roaming\Wargaming.net\WorldOfTanks\preferences.xml Zrobiłem tak jak powiedziałeś, wszedłem do bitwy i początkowo dalej była lipa. Po chwili w tej samej bitwie zaczęło działać blokowanie wieży. Nie wiem o co kaman, ale grunt, że działa Quote Link to comment
Administrator Aslain Posted June 14, 2018 Administrator Share Posted June 14, 2018 Quote Link to comment
Kapsello Posted June 14, 2018 Author Share Posted June 14, 2018 Dzięki za pomoc i zaangażowanie Quote Link to comment
Recommended Posts