Jump to content

Blokowanie wieży

Recommended Posts

• Administrator
Posted

Gralem 2 bitwy i blokowalo wieze, ale gralem na paczce #02 ktora robie, w ktorej jest nowy Yasenkrasen, nie wiem czy to robi roznice.

Posted (edited)

A na wcześniejszych paczkach?

Dziwne jest też to, że jak uruchamiam grę w trybie bezpiecznym, to również nie działa blokowanie wieży. Chociaż mimo trybu bezpiecznego, niektóre mody dalej działają, bo WG nie potrafi tego naprawić. Albo im się nie chce.

Edited by Kapsello
  • Administrator
Posted

Tryb bezpieczny popsuli, bo wciaz laduje mody z res_mods, czyli to co powoduje siedzi w res_mods, np. autoaim indication+ tam siedzi.

Posted (edited)

Po instalacji paczki #02 dalej nie mogę blokować wieży PPM :( Jestem bliski reinstalki WOTa :P

P.S. Reinstalacja WOTa i odpalenie gry bez modów nie pomaga, także to nie jest wina modów. Czas napisać do WG xD Chyba, że Ty masz jakiś pomysł Aslain?

Edited by Kapsello
  • Administrator
Posted
2 hours ago, Kapsello said:

Po instalacji paczki #02 dalej nie mogę blokować wieży PPM :( Jestem bliski reinstalki WOTa :P

P.S. Reinstalacja WOTa i odpalenie gry bez modów nie pomaga, także to nie jest wina modów. Czas napisać do WG xD Chyba, że Ty masz jakiś pomysł Aslain?

Dziwne, w windowsie normalnie dziala prawo-klik nie? Nie masz wlaczonych jakichs overlayow typu ten z teamspeaka albo discorda?

• Administrator
Posted
2 hours ago, Kapsello said:

W windowsie normalnie działa. Nie mam włączonych żadnych overlayów.

Moze zresetuj ustawienia gry jeszcze, byc moze cos sie tam przestawilo.

Posted

A jak to zrobić powiedz mi?

44 minuty temu, Aslain napisał:

Moze zresetuj ustawienia gry jeszcze, byc moze cos sie tam przestawilo.

A jak to zrobić powiedz mi?

Posted
38 minut temu, Aslain napisał:

Usun AppData\Roaming\Wargaming.net\WorldOfTanks\preferences.xml

Zrobiłem tak jak powiedziałeś, wszedłem do bitwy i początkowo dalej była lipa. Po chwili w tej samej bitwie zaczęło działać blokowanie wieży. Nie wiem o co kaman, ale grunt, że działa ;)