Proan Posted June 17, 2018 Posted June 17, 2018 " - info: jeśli wciąż są problemy z wieszaniem się gry po zakończeniu bitwy, można spróbować zainstalować minimalistyczny hangar, albo menadżer hanagrów hangman - to powinno naprawić ten problem " Jeden i drugi hangar NIE rozwiązuje problemu Po zakończeniu bitwy wywala z WOT'a ! W aktualizacji v.1.0.2.1 #04 minimalistyczny hangar powodował, że wszystko śmigało prawidłowo. Od 2 lat korzystam z Twoich paczek i NIGDY nie było problemów ! H E L P !!! Pozdrawiam. Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted June 17, 2018 Administrator Posted June 17, 2018 Bo to nie wina paczki czy jakiegos mojego bledu, WG cos popsulo i nie wiadomo do konca co. Mozesz na probe usunac Skórki czołgów ze strefami trafień KoreanRandom ? Jak nie pomoze to graj bez XVM tez. Quote
Proan Posted June 17, 2018 Author Posted June 17, 2018 Skórki wywalone + minimalistyczny hangar i wszystko działa OK. Dziękuję Quote
Administrator Aslain Posted June 17, 2018 Administrator Posted June 17, 2018 Ok, zobaczmy na dluzsza chwile. Quote
madmax_beta Posted June 17, 2018 Posted June 17, 2018 Próbowałem już wielu konfiguracji i ustawień paczki Aslaina - teraz jestem niemalże pewien że klient gry ma jakiś błąd, który paczka Aslaina tylko potęguje. Na czystym kliencie również wywala - rzadziej bo co 6-10 bitwę ale wywala. :-( Quote
Administrator Aslain Posted June 17, 2018 Administrator Posted June 17, 2018 Tak jak sądziłem, klient gry ma problem, pewnie naklada sie to na niestabilnosc XVM. Quote
Recommended Posts