BasherX Posted June 17, 2018 Posted June 17, 2018 Cześć, zauważyłem pewien problem, który występuje podczas instalacji modpacka. I jest on związany ze skalowaniem ekranu w Windowsie. Jako że do komputera mam podłączony duży ekran 32" to jestem od niego oddalony znacznie i używam skalowania ekranu 150%. Problem występuje jedynie przy włączonym podglądzie, nie jestem w stanie dokończyć instalacji, natomiast przy skalowaniu 125% i przeniesieniu paska zadań na bok jestem w stanie kliknąć przycisk dalej i dokończyć instalację. Poniżej zamieszczam zrzuty ekranu jak to wygląda. Spoiler Podgląd wyłączony - mogę kliknąć przycisk "dalej" czy krzyżyk na górze Podgląd włączony - nie mogę kliknąć przycisku "dalej" czy krzyżyka na górze, ani przenieść okna w inne miejsce czy zmienić jego rozmiaru Quote
Administrator Aslain Posted June 18, 2018 Administrator Posted June 18, 2018 Jest to znany problem i na te chwile nie umiem sobie z nim poradzic, dlatego na czas instalacji modpacka trzeba ustawic 100% i nie wiecej. Quote
Recommended Posts