[email protected] Posted June 19, 2018 Posted June 19, 2018 Witam zainstalowałem paczkę wraz z dźwiękami załogi z polskich seriali, nie spodobały mi się i usunąłem modpacka, problem jest taki że nie mam obecnie dźwięków załogi wogule(pozostały dźwięk działa dobrze) , robiłem nawet reinstal i nic, jak to wyprostować? Quote
Administrator Aslain Posted June 19, 2018 Administrator Posted June 19, 2018 Dziwne, a jak masz ustawione w zakladce opcji dzwiekowych, mozesz pokazac screenshota z tego okna? Quote
[email protected] Posted June 19, 2018 Author Posted June 19, 2018 Wieczorem wrzuce jestem w pracy Quote
[email protected] Posted June 20, 2018 Author Posted June 20, 2018 Problem udało mi się rozwiązać wczoraj późną nocą źle była skonfigurowana karta dźwiękowa choć to dziwne bo sam nic nie zmieniałem (od dawna grałem na danych ustawieniach). Pod kartę dźwiękową mam podpięte słuchawki z mikrofonem i trzeba było zmienić na stereo, gdy było na 5 plus 1 to dźwięki załogi przypadaly na "środkowy". Piszę to dla tych którym może taki problem się nagle pojawić. Quote
Recommended Posts