Kurgan Posted June 25, 2018 Posted June 25, 2018 Cześć Aslain. Do tej pory, o dziwo wszystko śmigało jak należy, ale że staram się być na bieżąco, zainstalowałem 13. I się zaczęło. Najpierw wszedłem normalnie do gry - ok. Odpaliłem bitwę i... nie ma huda! W ogóle nic. Niestety nie mam screena, ale wygląda to tak, że gra się ładuje, wczytuję się normalnie grafika i czołgi i nic po za tym. Nie ma żadnym napisów, żadnych znaczników, paneli, minimapy, celownika... nic. Myślę, cos nie halo i przeinstalowałem mody z opcją usuń cache. 4 razy jak do tej pory i się poddałem. Co najważniejsze odkryłem, że nawet nie trzeba bitwy odpalać - wystarczy wejść w menu. Dlaczego? Bo tam już nie ma szans na otwrcie opcji gry. Można klikać do usr.. śmierci i nic. Zestaw, który instaluję jest zawsze taki sam i w wersji 12 działał prawie bez zarzutu - faktycznie co kilkanaście bitew wysypywał do pulpitu. Ale teraz nie ma możliwości gry. Oczywiście log załączam. Pozdrawiam Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted June 25, 2018 Administrator Posted June 25, 2018 Ciezko powiedziec, zainstalowalem to samo co masz w logach i zero problemow z menu czy w bitwie. Quote
Kurgan Posted June 26, 2018 Author Posted June 26, 2018 No cóż. Skończyło się reinstalacją wota Teraz na 14 wszystko śmiga, chociaż 3 razy wot zawinął się na pulpit. Ale reszta ok. Pozdrawiam Quote
Recommended Posts