leniwiecsid Posted August 10, 2018 Posted August 10, 2018 (edited) Witam.Jak w tytule, Mam takie lagi z grą na twoim modpaku że chwilami teleportuje.Nie mogę czekać przyczyny.Przygotowanie się na to, by szybko się rozejrzeć.Zyczyszczę folder z grą, łączenia z pobraniem na nowo, wyczyściłem instalację wszystkich mody (mody Sprzedaż przez JSGME nie powodują lagów) i NIC się nie zmieniło.Załączam Aslains WoT Logs wraz z prośbą o pomoc. Aslains_WoT_Logs.zip Edited August 12, 2018 by leniwiecsid Quote
Administrator Aslain Posted August 10, 2018 Administrator Posted August 10, 2018 Witaj, przegladalem logi ale nic wyjatkowego tam nie znalazlem, zobacz jeszcze na najnowszej wersji paczki czyli w tej chwili to #03. Quote
leniwiecsid Posted August 10, 2018 Author Posted August 10, 2018 bez zmian,po zainstalowaniu nowej paczki dołączam nowe logi,może to coś da Aslains_WoT_Logs.zip Quote
leniwiecsid Posted August 12, 2018 Author Posted August 12, 2018 HARDscope + celownik Sword of Damocles dla arty krzaczyły,po ściągnięciu paczki #3 i zainstalowaniu innego celownika problem pożegnałem.dzięki za pomoc Quote
Recommended Posts