Kudislav Posted August 15, 2018 Posted August 15, 2018 Jak zaczynałeś raczkować ze swoją paczką, a ja grałem w WoT dorzucałeś niektóre mody na życzenia graczy, tak również dodałeś moje ikonki konturów od Prudentera. Z racji, że wróciłem do WoTa, od razu przypomniałem sobie o Twojej, nie oszukujmy, ŚWIETNEJ paczki modów, lecz nie ma moich kolorów OTM, ani też samych ikon...czy mógłbyś je dodać w najbliższej aktualizacji?? Byłym wielce rad. Z góry dziękuję. PS: Link do ikon - http://forum.worldoftanks.ru/index.php?/topic/375948-иконки-prudenter-icons-1022-с-3d-моделями-флагами-и-без-всего-обно/
Administrator Aslain Posted August 15, 2018 Administrator Posted August 15, 2018 Ikonki dodam, ale nie sa aktualne niestety. Kolory OTM, cos takiego predko sie nie pojawi raczej. Co to za kolory byly?
Kudislav Posted August 16, 2018 Author Posted August 16, 2018 Typowe do "ruskich" ikon. Szary/Srebrny - HT , Żółty - MT, Zielony - LT, Czerwony - SPG, Niebieski - TD
Administrator Aslain Posted September 14, 2018 Administrator Posted September 14, 2018 Dodano 3 września.
Recommended Posts