Sedes_z__Bakelitu Posted December 27, 2014 Posted December 27, 2014 Od poprawki wersji 9.4 używam paczki Aslaina.W jedej z nich był poprawiony autoaim - umozliwiał włączenie autocelowania "przez" ściany, grzbiet wzgórza klinknięciem PPM w pobliżu wybranego czołgu przeciwnika itp. co było duzym ulatwieniem.Od 2 wersji tego nie mam.Jaki to byl mod? Chciałbym poszukac samodzielnie jeśli nie ma już go w paczce. Quote
xxx_Mario_xxx Posted December 27, 2014 Posted December 27, 2014 tez by sie to przydało.... :) teraz mozna właczyc AutoCelowanie tylko jesli mamy podswietlony dany czołg (a dokladniej jesli celownik mamy ustawiony na nim) :/ a kiedys było dużo wygodniej właczyć autocelowanie jak sie dojeżdzało - nie musiał byc ustawiony celownik na czołgu, wystarczyło gdzies w poblizu jesli da się powrócic do dawnej opcji byłbym happy :)) Quote
Administrator Aslain Posted December 28, 2014 Administrator Posted December 28, 2014 Usunalem bo mod powodowal bledy, czekam na jego aktualizacje. Dzisiaj sprawdze cos, moze uda sie go dolaczyc. Quote
CzarnyKowal Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Witam a jak sie nazywa ten mod bo mi on akurat nie robił błędów (nie zdarzyło się) pozdro Quote
Administrator Aslain Posted December 28, 2014 Administrator Posted December 28, 2014 Dodany do paczki 4.1.9 mozna pobrac :) AutoAim Indication+ Quote
Tehani Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 no właśnie nie chce działać .... powiedz Aslain, w jaki sposób można zmodyfikować Twoją paczkę modów już po instalacji - jest gdzieś jakiś plik ini lub cokolwiek podobnego, co można już po zainstalowaniu włączyć lub wyłaczyć jakieś funkcje Twoich modów ?? (specjalnie piszę Twoich modów, bo paczka jest przez ciebie zebrana i jak narazie jest jedyną, która nie "muli" mojego słabego kompa) Quote
Administrator Aslain Posted January 22, 2015 Administrator Posted January 22, 2015 no właśnie nie chce działać .... powiedz Aslain, w jaki sposób można zmodyfikować Twoją paczkę modów już po instalacji - jest gdzieś jakiś plik ini lub cokolwiek podobnego, co można już po zainstalowaniu włączyć lub wyłaczyć jakieś funkcje Twoich modów ?? (specjalnie piszę Twoich modów, bo paczka jest przez ciebie zebrana i jak narazie jest jedyną, która nie "muli" mojego słabego kompa) Modyfikowac mozna albo recznie (edycja, kopiowanie swoich materialow), badz poprzez instalator - wybierajac ponownie co sie chce wlaczyc/wylaczyc - i potem przeinstalowac. To samo pisze w readme ;) Quote
Recommended Posts