Jump to content

WOT sie zawiesza w czasie bitwy

Recommended Posts

Posted

Siemka problem pojawił sie od aktualizacji 1.0.2.4 nakładki  wszesne pobieranie do 1.1 . broblem polega na tym ze w czasie gry zawiesza sie , dzwiek działa , pulpit windowsa tez działa , gre da sie tylko wylaczyc za pomocą  alt+ctrl+del . dzieje sie to nie zawsze czasemi gram 2 dni i nic a czsami co bitwe a dodam ze 2 razy przy wybieraniu czołgu  . przed aktualizacja miałem robionego reset windowsa  i zaraz  po tym na nowo zzainstalowałem Wota i sterowniki . prosze  o pomoc . jesli jeszcze jakies pliki brakuja to powiec dokladnie jakie

DxDiag.txt

Aslains_WoT_Logs.zip

_Aslains_Installer.log

_Aslains_Installer_CompList.log

_Aslains_Installer_Extractor.log

_Aslains_Installer_Options.inf

python.log

xvm.log

Posted

cześć,

Mam bardzo podobny problem, chyba dokładnie po tej samej aktualizacji zaczął się pojawiać. W trakcie bitwy zawiesza się tak, że jest czarny ekran tylko z paskiem na górze ekranu. Nie mogę się przełączyć na pulpit ani na inną aplikację. Pomaga tylko wylogowanie użytkownika, gdzie zamyka wszystkie aplikacje.

Pograłem trochę bez modów i nie zauważyłem problemu.

Aslains_WoT_Logs.zip

Posted (edited)

u mnie dokladnie ten sam problem. Gra w srodku bitwy robi sie nagle czarna, i nie da sie w zaden sposob wylaczyc - tylko wylogowanie dziala.

Aslains_WoT_Logs.zip

Edited by AROX
dodanie logow
Posted

wczesnieij przed 1.1 to gra sie całkowicie zawieszała  , a teraz  po tej aktualizacji wczoraj przez cały dzien grania 2 razy sie zawiesił w ten sam sposób co koledzy wczesniej na czarny ekran

Posted
Przed chwilą, Cycus_pl napisał:

wczesnieij przed 1.1 to gra sie całkowicie zawieszała  , a teraz  po tej aktualizacji wczoraj przez cały dzien grania 2 razy sie zawiesił w ten sam sposób co koledzy wczesniej na czarny ekran

mnie w ciagu ostatnich 30 minut wywalilo w ten sposob z 6 bitew... 6 bitew z rzedu. wiec to troche drazniace....

Posted

a już myślałem że to moja karta graficzna zdycha. U mnie najczęściej w pierwszej lub 2 bitwie. A później np gram 2h i nic. Wyjdę z WOT i po ponownym uruchomieniu znów podobna sytuacja.

Posted

Niestety, pierwsza bitwa po nowym modpacku - crash. Czarny ekran + pasek na gorze i tylko wylogowanie pozwala zamknac wot'a

Posted (edited)

Niestety, pierwsza bitwa po nowym modpacku - crash. Czarny ekran + pasek na gorze i tylko wylogowanie pozwala zamknac wot'a.

Właśnie sprawdziłem - zainstalowałem wszystko bez XVM - pierwsza bitwa ok, druga znowu - czarny ekran, tylko u góry pasek i nie da sie zamknąć programu.

Logi z modow ktore instaluje sa pare postow wyzej wrzucone :)

Edited by AROX
dopisek o logach
Posted (edited)

nie odpalałem żadnych powtórek, a ciężko tak wyczaić. Teraz stało się to notoryczne, praktycznie co 2-3 bitwe musze sie wylogowac zeby zresetowac wot'a...

Na 100% to coś z bitwy, nie XVM. Zaraz spróbuje jakoś wyłapać, który to może być skubaniec...

Nie wiem czy to ma zwiazek, ale moze jakos naprowadzi - zdarza sie ze od czasu do czasu zrzuca mnie po prostu do pulpitu - jakbym alt+tab wcisnął. Bez problemów wtedy wracam do gry, ale jednak czasem to wkurza...

Edited by AROX
Posted

Ja mam tak zę , albo w trakcie bitwy, albo jak jestem w garażu. Nawet jak wyjede do pulpitu, przeglądam strone, wracam ponownie do WOT i zwis.

Tylko wylogowanie zamknie wota.

Ten problem pojawiał mi się jeszcze przed aktualizacją 1.1. Chyba od aktualizacji 1.0.2.4.

• Administrator
Posted
42 minutes ago, AROX said:

nie odpalałem żadnych powtórek, a ciężko tak wyczaić. Teraz stało się to notoryczne, praktycznie co 2-3 bitwe musze sie wylogowac zeby zresetowac wot'a...

Na 100% to coś z bitwy, nie XVM. Zaraz spróbuje jakoś wyłapać, który to może być skubaniec...

Nie wiem czy to ma zwiazek, ale moze jakos naprowadzi - zdarza sie ze od czasu do czasu zrzuca mnie po prostu do pulpitu - jakbym alt+tab wcisnął. Bez problemów wtedy wracam do gry, ale jednak czasem to wkurza...

Tak na próbę, usuń może Otrzymane trafienia w bitwie, od tego moda zwykle zaczynają się błędy w logach.

Posted

hmm, ja tego moda akurat nie mam, więc chyba nie to. Usunąłęm pare i 3 bitwy na razie bez zwiechy. Jeszcze z włączonym pełnym ekranem.

• Administrator
Posted
17 minutes ago, gandalfsz said:

hmm, ja tego moda akurat nie mam, więc chyba nie to. Usunąłęm pare i 3 bitwy na razie bez zwiechy. Jeszcze z włączonym pełnym ekranem.

Autoaim Extended
            AutoAim Indication+ (wersja dozwolona)

Proponuje nie instalowac ich na raz. Pewnie w nowej paczce dodam cos na zamiane za Autoaim Extended, gryzie sie z AAI+ u niektórych, być może to efekt.

Posted

wyłączyłem Autoaim Extended i na pełnym ekranie jest ok. Zdarza się natomiast że zminimalizuje WOT-a, ale da się normalnie wrócić.

Posted

ja miałem całkowity zawias, czasem czarny ekran no i minimalizacja. Na trybie okienkowym bez ramki prawie 30 bitewek i jest cacy

Posted

No niestety na pełnym ekranie przy odinstalowanym Autoaim Extended nie zdążyłem nawet zalogować się do gry i WOT się wywalił.

Zaczynam testy w trybie okienkowym bez ramki.

Posted

Cześć 

Mój problem polega na tym, że w czasie gry (czasami to jest 10 sekund po rozpoczęciu bitwy, czasami to jest po 2 minutach) gra się zawiesza. 

Jedyną możliwością opuszczenia gry to CTRL+ALT+DEL i wylogowanie z Windowsa 

Aslains_WoT_Logs.zip