victhor Posted August 30, 2018 Posted August 30, 2018 (edited) Witam Tak jak w temacie nie mam całej włoskiej linii do badania a także zaobserwowałem wyrzucanie po bitwie o pulpitu.Dodatkowo w trakcie ładowania bitwy następuje zmiana na odbicie lustrzane. python.log Aslains_WoT_Logs.zip Edited August 30, 2018 by victhor Quote
Administrator Aslain Posted August 30, 2018 Administrator Posted August 30, 2018 Ekrany tab i ladowania nie dzialaja poprawnie ostrzegalem o tym w liscie zmian (XVM) Wywalanie po bitwie to zapewne XVM, jak zwykle jest niestabilny na poczatku trzeba poczekac, zyc z tym albo usunac XVM na razie. Brak wloskiej lini to nie wiem, wymaga to glebszego sprawdzenia. Quote
victhor Posted August 30, 2018 Author Posted August 30, 2018 brak włoskiej linii zaobserwowałem od pierwszej paczki nie od ostatniej więc to nie efekt ostatnich dodatków Quote
Administrator Aslain Posted August 30, 2018 Administrator Posted August 30, 2018 Mozliwe ze to efekt ktoregos moda, sprawdze to niedlugo i dam znac. Quote
Administrator Aslain Posted August 30, 2018 Administrator Posted August 30, 2018 Zainstalowalem te same mody co Ty i mam wloska linie. Quote
victhor Posted August 30, 2018 Author Posted August 30, 2018 no to nie rozumiem,ale dziękuję za sprawdzenie :) Quote
Administrator Aslain Posted August 30, 2018 Administrator Posted August 30, 2018 No ja tez nie, nie wiem jak to wytlumaczyc. Bez modow masz te linie? Quote
victhor Posted August 30, 2018 Author Posted August 30, 2018 po zainstalowaniu czystej wersji WoT-a nadal nie ma włoskiej linii.Nic z tego nie rozumiem Quote
Administrator Aslain Posted August 30, 2018 Administrator Posted August 30, 2018 Sprawdź integralność plików gry poprzez jej launchera. Quote
victhor Posted August 30, 2018 Author Posted August 30, 2018 problem rozwiązany.Okazało się że winę za "zniknięcie "włoskiej linii ponosi Tryb okienkowy w wyborze grafiki.Przy wyborze okienkowego trybu (z ramką) znika włoska linia.W trybie okienkowym( bez ramki) wszystko jest w porządku. Quote
Recommended Posts