PumatorPL Posted September 2, 2018 Posted September 2, 2018 Zainstalowałem aslaina i nie ma go w grze. Próbowałem jeszcze dwa razy i to samo. Jest tak jak by go nie było Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted September 2, 2018 Administrator Posted September 2, 2018 W logach niektore pliki sa puste, jakbys gry nie odpalil wcale albo cos. Upewnij sie ze istalujesz do wlasciwego folderu, moze masz gre zainstalowana w dwóch miejsach na raz. Quote
PumatorPL Posted September 2, 2018 Author Posted September 2, 2018 To nie to gre mam w jednym miejscu a aslaina mam w folderze z grą Quote
Administrator Aslain Posted September 2, 2018 Administrator Posted September 2, 2018 Wygeneruj wiec logi jeszcze raz jak zagrasz jedna bitwe, wyjdz z gry zrob logi. Quote
PumatorPL Posted September 3, 2018 Author Posted September 3, 2018 Dzięki jednak miałem pliki gry na dwóch dyskach. Jak z jednego wywaliłem to zaczęło działać. Dzięki !!! Quote
Recommended Posts