Kurgan Posted September 14, 2018 Posted September 14, 2018 Cześć Aslain. Jak wspomniałem na czacie ogólnym występuje u mnie taki problem, że czat w grze jest dopóki nie chcę z niego skorzystać. Lista jest, wszystko jest ok, ale gdy chcę do kogoś napisać to po otworzeniu osobnego okna czat momentalnie się wyłącza, znikają osoby z listy znajomych i dupa :/ w załączeniu plik zip oraz dwa screeny - normalny i po próbie otwarcia czatu. Czasem lista znajomych wraca po bitwie lub dwóch (choć i tak nie mogę z niej do nikogo napisać), a czasem nie pomaga nawet zmiana serwera. Pozdrawiam Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted September 14, 2018 Administrator Posted September 14, 2018 Nie udalo mi sie odtworzyc tego problemu, zaladowalem te same mody i moge pisac do kogo chce. Lista znajomych ladowala sie dosc dlugo, mysle ze WG ma jakies klopoty i to przez to. Quote
Kurgan Posted September 14, 2018 Author Posted September 14, 2018 Całkiem możliwe. Najbardziej frustrujące jest to, że nie moge do nikogo napisać wiadomości. Ale cóż - WG ma własne zapatrywania na produkt. Dzięki za szybką odpowiedź. Pozdrawiam jeszcze raz. Quote
Ruda35PL Posted September 15, 2018 Posted September 15, 2018 czat nikomu nie działa czy ma mody czy nie problem od wg pozostaje nam czekać aż naprawią Quote
Recommended Posts