bartekwrx Posted September 15, 2018 Posted September 15, 2018 Zainstalowałem, ale nie działają na czołgach polskich. Nie słychać ani silnika ani dział. To tylko na polskich czy na wszystkich? Quote
Administrator Aslain Posted September 15, 2018 Administrator Posted September 15, 2018 Zalacz jeszcze logi (info w podpisie), byc moze konflikt z innym modem albo cos na rzeczy. Napisz konkretnie na jakim czolgu nie bylo dzwieku. Quote
bartekwrx Posted September 15, 2018 Author Posted September 15, 2018 Bardzo przepraszam że nie doczytałem :(. Załączam zgodnie z prośbą Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted September 15, 2018 Administrator Posted September 15, 2018 Dzieki, a jeszcze jaki to czolg byl bez dzwieku? Ten mod od dzial i silnikow Echa Wojny ma wymog ze nalezy odpalic gre, wejsc do garazu i zrestartowac wtedy dopiero zadziala, tak samo dzialaja jeszcze dwa mody UTannouncera. Normalnie powinien pojawic sie komunikat o tym, ale teraz jak odpalilem same silniki to nie mialem go. Sprawdz i zrob to co napisalem i daj znac. Quote
bartekwrx Posted September 15, 2018 Author Posted September 15, 2018 No właśnie restartowałem, ale tym razem już zaskoczył. Dziękuję za pomoc Quote
Recommended Posts