Ruda35PL Posted September 15, 2018 Posted September 15, 2018 https://scr.hu/5eJPOj9 https://scr.hu/5eJPOj9 mam dwa problemy nie wyświetla mi wszystkich kamuflaży oraz nie mogę wejść w brytyjskie wyzwanie za pomoc z góry dziękuję Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted September 15, 2018 Administrator Posted September 15, 2018 Sprawdzalem to i nie wiem o co chodzi z tym kamo, musialbym miec dokladnie opisane co na co i czemu itp. Co do wyzwania brytyjskiego to jestem na jego pierwszym tierze i wgrywajac te same mody co w logach normalnie moge tam wejsc takze tez nie wiem w czym problem. Quote
Ruda35PL Posted September 16, 2018 Author Posted September 16, 2018 w kamo chodzi o to że nie widze gemmingowych kamuflaży za free wszystkie płatne są widoczne co do brytyjskiego wyzwania jestem na 4 i na 1 też widziałam weszlam tam może ze dwa razy ale z problemami a potem juz mi się tylko kreci wczytywanie sprawdze teraz po odinstalowaniu czy dalej będzie problem i dam znac czy bez dziala wszystko czy tez jest problem Quote
Ruda35PL Posted September 16, 2018 Author Posted September 16, 2018 no i bez modów wszystko śmiga więc jednak problem musi się w nich znajdować bez problemu weszłam na brytyjskie wyzwanie oraz widzę wszystkie kamuflaże Quote
Administrator Aslain Posted September 16, 2018 Administrator Posted September 16, 2018 Niestety jesli cos nie doswiadczam u siebie to nie jestem w stanie wykazac czemu tak sie dzieje, ale musisz byc jedyna z tym problemem na te chwile. Quote
Ruda35PL Posted September 16, 2018 Author Posted September 16, 2018 ok mowi sie trudno jakos przeboleje :-P Quote
Administrator Aslain Posted September 17, 2018 Administrator Posted September 17, 2018 Znajomy pisal mi wczoraj ze mial identyczny problem z wyzwaniem brytyjskim, nie uzywa mojej paczki ale paru modow recznie instalowanych, wywali wszystkie mody, i dalo sie wejsc w te wyzwanie, potem mody przywrocil i nadal sie dalo wejsc. Moze warto tak sprobowac. Quote
Ruda35PL Posted September 18, 2018 Author Posted September 18, 2018 próbowałam tak ale po dzisiejszej aktualizacji modów nowej wersji pozwala mi wejsc juz do wyzwania brytyjskiego ale co do kamo dalej gamescom niebieski i paru innych nie widze :-P Quote
Administrator Aslain Posted September 18, 2018 Administrator Posted September 18, 2018 Instalujesz: Przeźroczysty kamuflaż (przez wzór kamo) Quote
Ruda35PL Posted September 22, 2018 Author Posted September 22, 2018 i znowu z nowa łatką na brytyjskie wyzwania mnie nie wpuszcza :-P Quote
Ruda35PL Posted September 23, 2018 Author Posted September 23, 2018 Dnia 18.09.2018 o 16:12, Aslain napisał: Instalujesz: Przeźroczysty kamuflaż (przez wzór kamo) pomogło na kamuflaż Quote
Administrator Aslain Posted September 23, 2018 Administrator Posted September 23, 2018 Dobre i to. Mam wrazenie ze to niewpuszczanie to jakis blad od wg. Quote
Ruda35PL Posted September 24, 2018 Author Posted September 24, 2018 od wg to raczej nie bo jak mialam na chwile odinstalowana paczke wchodzilo bez przeszkód pozainstalowaniu wczesniejszej paczki tez juz wpuszczałoz tą nową znowu sie krecilo Quote
Recommended Posts