Cy0nyx_PL Posted September 30, 2018 Posted September 30, 2018 Od pewnego czasu mam problem z paczką, a mianowicie: mam zainstalowanego m.in xvm, który nie w każdej bitwie działa. Mapa, tryb, pojazd nie mają znaczenia. W czasie wczytywania mapy nie wyświetla mi danych o graczach (wn8, wr itd.) oraz podczas niej w panelach bocznych również nie, tylko nad danym pojazdem w garażu. A przy okazji nie działającego xvm w bitwie, nie pojawiają mi się również dane o tym ile zadałem dmg, odbiłem, wyspotowałem. W opcjach gry mam to wyłączone, tylko dlatego, że dublowały mi się z tymi z modów. Mam nadzieję, że wystarczająco opisałem problem i dziękuję z góry za pomoc. Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted September 30, 2018 Administrator Posted September 30, 2018 Wyglada na to ze niektore mody jak XVM albo moj modpack updatr nie moga polaczyc sie z internetem, mozliwe ze cos je blokuje, np. antywir, firewall, badz sa jakies problemy z routingiem. Quote
Recommended Posts