Jump to content

Wywalanie z gry na pulpuit

Guest TVM4iN

Recommended Posts

Posted (edited)

Witam

Zainstalowałem najnowszy modpack #01. Wgrywa mi bitwę, zamyka grę i wywala mnie do pulpitu. Przesyłam logi w załączniku.

Dodam, że starałem się nie instalować XVM czy elementów wskazujących na powiązanie z XVVM.

Aslains_WoT_Logs.zip

Edited by TVM4iN
Posted

Może tak. Pobrałem grę na nowo. Wgrałem modpacka i uruchomiłem grę. W garażu m,iałem nadal okienko z promocją, a nie powinno go być, pomimo jego odznaczenia w opcjach.

Zagrałem pierwszą bitwę artą M40/43. W momencie pojawienia sie planszy wywaliło mnie. Ponowne uruchomienie gry i zainicjowałem 2 bitwę. Pokazało mi czołg i po chwili wywalenie do pulpitu. Uruchomiłem ponownie grę i przez 20-30 sekund miałem aktywną bitwę i niestety wywaliło mnie do pulpitu kolejny raz.

Postanowiłem pobrać grę ponownie w całości. Być może, że tutaj jest jakiś błąd. Dam znać, czy po pobraniu i zainstalowaniu gry uruchamia się poprawnie. Potem czy gra działa normalnie gdy zainstaluje modpacka.

Posted

Mnie tak jak kolegę wywala z gry.Pograłem nie całą minutę i pulpit.Przy próbie przeinstalowania modów komunikat "Wykryto nie odpowiednią wersję klienta gry.Instalator jest przystosowany tylko do 1.2.0",a przecież mam najnowszą aktualizację ,właśnie 1.2.0

• Administrator
Posted
1 hour ago, mirek605 said:

Mnie tak jak kolegę wywala z gry.Pograłem nie całą minutę i pulpit.Przy próbie przeinstalowania modów komunikat "Wykryto nie odpowiednią wersję klienta gry.Instalator jest przystosowany tylko do 1.2.0",a przecież mam najnowszą aktualizację ,właśnie 1.2.0

Zalacz logi, i plik game_info.xml

Posted

Rozegrane 2-3 bitwy na czystej wersji przebiegły bezproblemowo.

Zainstalowałem zatem modpacka z wybranymi modami i niestety sytuacja się powtórzyła. Wywalenie do pulpitu.

Postanowiłem zatem wrzucać po kolei sekcje modów i uruchamiać grę. Po kilkugodzinnych bojach stwierdziłem, ze u mnie mod z sekcji: Skórki czołgów ze strefami trafień powodują wywalanie z gry. Bez względu na to jaki rodzaj wybiorę - Sether, KoreanRandom czyGeneralVonRupa.
Dodatkowo mod Battle Assistant nie działa. Podczas instalacji wywala mi także błąd (kolega w innym temacie o tym pisał).

To moje spostrzeżenia odnośnie błędów jakie stwierdziłem u siebie. Po ich wyeliminowaniu gra z modpackie działa prawidłowo.

Aslains_WoT_Logs.zip

błąd.png