tor89 Posted October 11, 2018 Posted October 11, 2018 Mam problem z ikonami od Aslaina, ponieważ widać pod TAB że w tle jest jeszcze raz napisany tier czołgu. Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted October 11, 2018 Administrator Posted October 11, 2018 Wybierz inne Okno z informacjami pod TAB, te które wybrałeś (od XVM) ma taki styl pokazywania tieru pojazdu. Inne mają to wyłączone. Quote
W4RTHUN3R Posted October 18, 2018 Posted October 18, 2018 aslain to nie o to chodzi koles ma normalnie wlaczona opcje pokaz poziom czolgow na panelu.Glowne menu opcji gry Quote
Administrator Aslain Posted October 18, 2018 Administrator Posted October 18, 2018 To w menu gry to dziala chyba tylko na tiery na panelach bocznych gry, ale nie na oknach pod tab, to tylko mozna kontrolowac poprzez xvm. Quote
W4RTHUN3R Posted October 19, 2018 Posted October 19, 2018 zainstalowalem same ikony z twojej paczki wersja kontur aslain i czy instaluje z xvm czy bez mam odwrocone ikony przeciwnikow czyli blednie wyswietlane. Nie wiem o co kaman to chyba wina tego hlw eventu Quote
Recommended Posts