Rillauven Posted October 11, 2018 Posted October 11, 2018 Witam. Od dłuższego czasu po zainstalowaniu dźwięku "Stoper nr 2", który odlicza 10 sekund jest tylko głucha cisza jeżeli wybierze się w ustawieniach WoT-a dźwięki użytkownika. Dźwięk domyślny nr 1 i nr 2 wotowski działają. Próbowałem też ze stoperem nr 1, ale również nie było dźwięku (ani przy wybieraniu w opcjach gry, ani w czasie bitwy). W poprzedniej wersji moda Wot-a i moda (1.1.0) również to nie działało, ale nie zgłaszałem z braku czasu. Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Rillauven Posted October 13, 2018 Author Posted October 13, 2018 Aslain's WoT ModPack v1.2.0 #05 Dalej nie działają dźwięki stoperów. WoT był sprawdzany, czyszczony i podczas instalacji paczki czyszczone były cache, logi i pobrane pliki przez instalator. Wrzucam aktualny plik zip. Proszę o info, czy można coś z tym zrobić, albo czy problem występuje tylko u mnie. Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted October 13, 2018 Administrator Posted October 13, 2018 Zainstalowalem te same mody co w modach i slysze ten dzwiek. Pokaz screenshota z opcji dwiekowych. Quote
Rillauven Posted October 13, 2018 Author Posted October 13, 2018 Próbowałem wszystkich trybów w opcjach gry (wybór automatyczny, słuchawki, laptop, rozbudowa niskich tonów, tryb cichy i niską jakość). Jeżeli u Ciebie działa to raczej nie wina moda tylko jakiś mój problem techniczny na moim sprzęcie, tylko czy może domyślasz się co to może być? Quote
Administrator Aslain Posted October 13, 2018 Administrator Posted October 13, 2018 Wszystko masz na miejscu, nie widze powodu aby dzwiek nie byl grany. Odpal jeszcze gre z prawami administratora. Quote
Rillauven Posted October 14, 2018 Author Posted October 14, 2018 Odpalenie jako administrator również nic nie dało. Dzięki za pomoc, ale wygląda na to, że wina leży u mnie w systemie/oprogramowaniu/ewentualnie w kliencie gry, mimo że był sprawdzany niejednokrotnie. Jak uda mi się rozwiązać ten problem to napiszę co pomogło i co było tego przyczyną. Quote
Recommended Posts